Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neuveriteľná premena: Zo škaredej Susan atraktívna dáma!

Nová Susan Boyle Zobraziť galériu (11)
Nová Susan Boyle

LONDÝN - Husté obočie, rozstrapatené vlasy a prapodivný módny vkus. Presne s takýmto imidžom vystúpila Susan Boyle (48) na hudobné nebo a anjelskym hlasom si okamžite získala priazeň celého sveta. Šoubiznis ju však zmenil na nepoznanie - prebudil v nej eleganciu a zrelú krásu!

Za zázračnou premenou škótskej amatérskej speváčky stojí tím vychýrených štylistov z magazínu Harper's Bazaar, ktorý obyčajne upravuje len áčkové herečky typu Kate Winslet, Jennifer Aniston, či Halle Berry. Treba uznať, že odborníci na krásu odviedli kus skvelej práce a výsledok Susaninho prvého fotenia pre časopis je skutočne ohromujúci.

Hviezda súťaže Británia má talent si pred objektívom zapózovala v drahej róbe pri klavíri, ale aj v obyčajnom plášti na terase. Nechýbali jej lodičky s vysokými podpätkami, ani spokojný úsmev na tvári - ten nasvedčoval tomu, že Susan sa k svojmu niekdajšiemu výzoru zrejme nikdy nevráti. Fotenie si doslova vychutnávala a svoje bezprostredné pocity vyjadrila slovami: "Naozaj sa cítim ako hollywoodska herečka."

Susan Boyle na jar počas súťaže talentov a teraz

Neuveriteľná premena: Zo škaredej
Zobraziť galériu (11)
 
Neuveriteľná premena: Zo škaredej
Zobraziť galériu (11)


Redaktorka špeciálnych projektov spomínaného magazínu, Laura Brown, v interview prezradila, že nápad v pozadí celého fotenia bol v skutočnosti veľmi jednoduchý. Chceli Susan urobiť nádherné a jemné portréty, čo sa im podarilo zrealizovať na výbornú. Speváčka je rozhodne dôkazom toho, že krásnou môže byť naozaj každá žena, ktorá vie ako na to.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu