Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Anjelsky nevinná: V bielom, bez podprsenky a s výstrihom až po pupok!

Rachel McAdams Zobraziť galériu (6)
Rachel McAdams

NEW YORK - Tá ale vie upútať pozornosť! Americká herečka Rachel McAdams (30) sa uprostred týždňa prechádzala po červenom koberci ako dráždivá kombinácia krehkého anjela a odvážnej sexbomby - odtrhnúť zrak od jej (takmer) obnaženého poprsia dokázal naozaj málokto!

Atraktívna tridsiatnička priťahovala pohľady ako magnet na premiére svojho posledného filmu s názvom The Time Traveler's Wife. Doslova nepriehľadnuteľnú zo seba urobila krátkymi šatami bielej farby s jemným riasením, ktoré mali v prednej časti niečo, čomu sa hovorí skutočne hlboký výstrih. Rachelinu odhalenú hruď po oboch stranách lemovali akoby náhodne uložené kúsky ľahkého materiálu a miestami sa zdalo, že na korenisté faux-pas by postačil osviežujúci vetrík.

Do anjelskej farby sa takisto zladil aj jeden z producentov spomínanej snímky a ostrieľaný hollywoodsky fešák, Brad Pitt. K bielemu obleku zvolil rovnako ako Rachel čierne doplnky - od gombíkov, cez opasok až po topánky a digitálny fotoaparát. Na ten si s veľkou radosťou zaznamenal zopár okamihov z rozhodne výnimočného večera.

Krásna brunetka v stredu absolvovala množstvo rozhovorov a v jednom z nich sa priznala, že doteraz nenávidí herecké konkurzy. Niežeby sa považovala za megahviezdu, ktorá prijíma úlohy ako na bežiacom páse, no desí ju predstava, že by sa mala bozkávať s neznámym človekom: "Najčudnejšia vec, ktorú som musela na konkurze urobiť, bolo rozumieť si s cudzími ľuďmi. Bolo čudné už len sa odviazať a pobozkať niekoho." Možno Rachel poteší aspoň správa, že bozkávaním s cudzincami si vlastne utužuje imunitný systém...

Anjelsky nevinná: V bielom,
Zobraziť galériu (6)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu