Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Brutálna vražda: Playmate indetifikovali podľa silikónov!

Jasmine Fiore Zobraziť galériu (3)
Jasmine Fiore (Zdroj: isifa)

BUENA PARK - Telo zavraždenej americkej modelky Jasmine Fiore bolo identifikované vďaka sériovému číslu na prsných implantátoch. Napriek tomu, že mŕtvu ženu našli v kalifornskom meste Buena Park 15. augusta bez jediného zuba či prsta, polícia dokázala zistiť, že ide o modelku známu vďaka fotografiám v plavkách, ale aj bez nich.

"Už sa nám stalo niekoľko prípadov, keď sme obeť identifikovali takouto cestou," uviedla pre magazín People policajná hovorkyňa Susan Schroeder. Jasmine bola zavraždená obzvlášť brutálnym spôsobom. Niekto ju zmlátil, odrezal jej prsty a odstránil dokonca aj zuby. Zrejme chcel páchateľ sťažiť práve indentifikáciu obete.

Vyšetrovanie sa neskôr priklonilo k teórii, že modelku zabil jej o štyri roky mladší exmanžel Ryan Alexander Jenkins. Ten si Jasmine vzal po dvoch dňoch známosti. Neskôr blonďavá playmate manželstvo anulovala, ale od Ryana neodišla.

Teraz je na Ryana Jenkinsa vydaný zatykač. Polícia ho zatiaľ nenašla, zrejme je pravdepodobne už za hranicami v rodnej Kanade. "Chcela by som ho chytiť a vybiť mu všetky zuby," povedala pre New York Daily News matka Jasminy Fiore.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu