Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Adriana Lima v sexi bielizni: Tieto rastúce prsia vám nedajú spávať!

Adriana Lima Zobraziť galériu (10)
Adriana Lima

NEW YORK - Hoci sa brazílska krásavica Adriana Lima (28) už päť mesiacov teší na príchod prvého potomka, svojimi krivkami stále rozpaľuje milióny fanúšikov. Vedľa tohto božského dekoltu, aký naposledy predviedla v šteklivej nočnej súpravičke, by totiž pravdepodobne nezaspal žiaden chlap!

Tehotenstvo v domácich papučiach, rozťahaných teplákach a s hromadou kalorických lahôdok? Ani náhodou! Manželka srbského basketbalistu Marka Jarica sa z modelingovej scény do ústrania neponáhľa, pretože objemnejšie tvary z nej urobili doslova bohyňu materstva. Schovávanie takéhoto skvostu za dverami domácnosti by navyše mnohí obdivovatelia ženskej krásy mohli považovať za svätokrádež.

Adrianina figúra je aj v druhej polovici predpôrodného obdobia dokonale uspôsobená na predvádzanie pikantnejších modelov. Tento názor evidentne zastáva aj výrobca bielizne Victoria's Secret, ktorý ju obsadil do reklamnej kampane na novú líniu "posteľovej módy". Príťažlivá brunetka má na promo zábere oblečenú iba saténovú nočnú košieľku s tigrovaným vzorom. Tá jej elegantne prekrýva zväčšené bruško aj nohavičky, vďaka čomu sa k slovu dostal uhrančivý pohľad a v neposlednom rade... veľké prsia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu