Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Beyoncé v bikinách: Žiadne široké boky - len sexi krivky a dokonalý zadok!

Beyoncé Zobraziť galériu (12)
Beyoncé (Zdroj: isifa)

DUBROVNIK - Časy, keď pozadie čokoládovej speváčky prirovnávali k Jennifer Lopez (40) alebo Kim Kardashian (28), sú konečne minulosťou. Beyoncé (27) si v týchto dňoch užíva dovolenku pri mori a v miniatúrnych plavkách je jednoducho neodolateľná.

Keď sa známe tváre spoza veľkej mláky rozhodnú stráviť zopár slnečných dní pri európskom pobreží, väčšina z nich volí vychytené mestečko Saint Tropez vo Francúzsku. Beyoncé si to však tento rok namierila o niečo východnejšie a s manželom si prenajala luxusnú jachtu, ktorou sa plaví v chorvátskych výsostných vodách. V najobľúbenejšej dovolenkovej destinácii Slovákov na nej tento týždeň môžu domáci oči nechať.

Populárna speváčka nezaháľala a ihneď po prílete z New Yorku sa vrhla do mora. V pásikavých trojuholníkových bikinách s uväzovaním na šnúrky si najskôr zaplávala a neskôr si svojou osobnou asistentkou dopriala trochu adrenalínu v podobe divokej jazdy na banánovom člne.

Treba uznať, že v prípade Beyoncé sú červeno-oranžové plavky na čokoládovej pokožke doslova pekelnou kombináciou, ktorú podčiarkla zlatá retiazka okolo krku a ploché bruško. Najprekvapujúcejším však predsa len zostal pohľad na zadoček hudobnej hviezdy, keď vyliezala z vody po rebríku takmer 50-metrovej jachty Va Bene. Napriek tomu, že Beyoncé je na túto časť svojho tela veľmi citlivá, pravdepodobne je na čase, aby na ňu začala byť naozaj pyšná. A to plným právom.

Beyoncé v bikinách: Žiadne
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: isifa)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu