Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Madonna je už v Prahe, české celebrity na ňu kašlú!

Madonna Zobraziť galériu (6)
Madonna (Zdroj: SITA)

PRAHA - Zajtrajší koncert Madonny (50) v Prahe vynechá väčšina českých celebrít. Na vine sú predovšetkým pracovné povinnosti, dovolenka alebo iba fakt, že speváčkine vystúpenie už videli v Prahe pred tromi rokmi.

Provokatívnu americkú speváčku si zrejme vypočuje jej česká kolegyňa Helena Vondráčková. "Asi sa pôjdem pozrieť, pretože obdivujem šou, ktorú ona dokáže urobiť," povedala Vondráčková. Madonna pre ňu síce nepredstavuje vzor, čo sa týka kvality spevu, ale oceňuje jej skvelé tanečné čísla a dokonale premyslené vystúpenie.

Líder skupiny Žlutý pes a novinár Ondřej Hejma na koncert kvôli pracovnému zaneprázdneniu nedorazí. I keď Madonna hrá iný štýl hudby než on, niektoré pesničky päťdesiatročnej Američanky sa mu vraj páčia. A dokonca si kúpil aj jej albumy. Konkrétne American Pie. "Je to žena, ktorá je blízka môjmu srdcu," povedal na speváčkinu adresu.

Madonnin koncert si do diára nezapísal ani herec a moderátor Marek Eben. Keďže už jej pražské vystúpenie videl pred tromi rokmi, tentokrát si šou nechá ujsť. Prednosť dá dovolenke na chalupe. "Madonna nie je môj šálok čaju. Tým, samozrejme, nechcem povedať, že by jej veci boli zlé," uviedol. Aj keď ju považuje za veľkú profesionálku, jej hudba na neho vraj pôsobí trochu chladne a nevzala ho za srdce.

Ani speváčka Marta Kubišová sa na Madonnu nepríde pozrieť. Dôvodom je iný koncert. Ako však podotkla, fandí jej kvôli tomu, čo v živote dokázala. Páčia sa jej niektoré skladby popovej kráľovnej.

Ani herec a frontman kapely Kryštof Richard Krajčo sa na Madonnu nechystá. Prednosť vraj dá vystúpeniu britských Radiohead v areálu Výstaviště v pražských Holešoviciach, ktorý sa koná budúci týždeň. "Pár pesničiek sa mi veľmi páči. Konkrétne z albumu Ray of Light. Mojou favoritkou však nie je," vyhlásil o speváčke Krajčo.

Na rozdiel od Madonninho koncertu spred troch rokov sa bývalý prezident Václav Havel na súčasnú pražskú zastávku turné americkej popovej ikony pozrieť nepríde. Havlova tajomníčka Sabina Tančevová potvrdila, že bývalý český prezident trávi letné obdobie mimo Prahy.

Madonna do českej metropoly dorazí v rámci obnoveného turné Sticky & Sweet, s ktorým minulý rok vystupovala v Európe a v Severnej i Južnej Amerike. Koncertnú šnúru zahájila päťdesiatročná speváčka 4. júla v Londýne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu