Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Puškárová: Konečne čaká bábätko!

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda Zobraziť galériu (6)
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda

BRATISLAVA - Moderátorka Zlatica Puškárová (32) a jej partner Patrik Švajda (37) budú rodičmi ich prvého spoločného dieťaťa. Radostná správa o plavovláskinom tehotenstve sa prevalila potom, ako sa o nej v šoubiznisových kruhoch už dlhšie šepkalo.

Tvár televízie Markíza Zlatica Puškárová je približne v treťom mesiaci tehotenstva. Po deviatich rokoch vzťahu s Patrikom Švajdom sa tak konečne dočkala vytúženého "druhého stavu".

V súvislosti s radostnou udalosťou sme sa snažili skontaktovať aj so samotnou moderátorkou. Tá sa však momentálne nachádza na dovolenke a na naše telefonáty ani esemesky nereaguje. 

Podozrenie z tehotenstva vzbudzovala Zlatica už počas nedávnej dovolenky v Turecku, kam vyrazila so svojím partnerom a celou rodinou. Počas celého pobytu sa totiž podľa nášho zdroja vyhýbala slnečným lúčom. Zrejme, aby náhodou neuškodila bábätku, ktoré nosí pod srdcom.

Zaujímavé je, že Zlatica otehotnela krátko potom, čo jej vzťah s Patrikom Švajdom sužovala kríza spojená s údajnou neverou markizáckeho moderátora s tanečníčkou Katarínou Štumpfovou.

Švajda už má z predchádzajúceho manželstva s bývalou ženou Slávkou dvoch synov - Patrika a Samka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu