Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Švajda: Najprv problémy so Zlaticou a teraz... Opletačky s vymáhačmi!

Patrik Švajda Zobraziť galériu (6)
Patrik Švajda (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nemá to ľahké! Patrik Švajda (37) momentálne nečelí iba podozreniam, že svoju partnerku Zlaticu Puškárovú (31) podvádzal s tanečnicou Katarínou Štumpfovou (23). Najnovšie sa totiž k jeho súkromným problémom nabalili ďalšie nepríjemnosti - opletačky s vymáhačmi dlhov.

Ťažká situácia! Pred niekoľkými dňami sa objavili fotografie Patrika Švajdu, ako vychádza z bytu tanečnice Kataríny Štumpfovej. Hoci moderátor tvrdí, že jeho partnerka Zlatica Puškárová o týchto jeho výletoch vedela, zrejme ju musel znovu ubezpečovať, že naozaj o nič nešlo. Teraz však vyplávali na povrch ďalšie nepríjemné problémy spojené s osobou Patrika Švajdu!

„Ručil kamarátovi z Nových Zámkov na úver a ten to nespláca. Bude to musieť asi zacvakať Švajda,“ dostali sa k nám informácie z Patrikovho okolia. Keď sme moderátorovi volali s otázkou, či od neho niekto požaduje dlžné peniaze, najprv sa tváril, že nerozumie našej otázke. Pamäť mu osviežilo slovko „kamarát“. „Jaj, áno. Zhruba sedem alebo osem rokov dozadu som bol ručiť,“ povedal nám.

Téma bola markizáckemu moderátorovi zjavne nepríjemná. „On asi prestal platiť,“ povedal nám Švajda, akoby ani nevedel, čo sa vlastne stalo. Podľa jeho neurčitej odpovede to vyzerá, že s dotyčným už asi nie je v kontakte. „Bol dobrý kamarát,“ odpovedal nám s trpkosťou v hlase moderátor na otázku, prečo šiel za ručiteľa. „Nie je to však veľká suma,“ dodal rýchlo.

Aj podľa našich informácií ide o čiastku vo výške „len“ okolo 4000 eur, no zároveň sa nám podarilo zistiť, že Švajdov kamarát neplatí už nejaký ten čas. Čiže konečná suma bude navýšená o úroky, ktoré pri úveroch nie sú zanedbateľné. My sme teda chceli vedieť, či je moderátor ochotný zaplatiť dlžnú sumu sa svojho – asi už bývalého – kamaráta. „Aký bude ďalší postup, to sa uvidí. A to je všetko, čo vám k tomu poviem,“ dôrazne odmietol ďalšiu konverzáciu.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu