Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Švajdova verejná spoveď: Zlatica, milujem Ťa!

Patrik Švajda a Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (4)
Patrik Švajda a Zlatica Puškárová

BRATISLAVA – Otvorene vyznáva svoje city! Chce si ju udobriť?! Moderátor Patrik Švajda (37), ktorý čelí podozreniam, že prežíva milenecký pomer s mladou tanečníčkou z Let´s Dance Katarínou Štumpfovou (23), vyznáva lásku svojej niekoľkoročnej partnerke Zlatici Puškárovej (31). Prostredníctvom portálu topky.sk prezradil, ako vzťah s moderátorkou vidí on sám.

Už dlhšie sa v mediálnych kruhoch šíria informácie, že moderátor markizáckeho spravodajstva Patrik Švajda má milenku. Podozrenie padá na mladú tanečníčku Katarínu Štumpfovú, s ktorou sa až nápadne často stretáva. Dokonca u nej aj niekoľkokrát prespal. On však akýkoľvek milostný pomer s ňou popiera. „To je pekná blbosť. Katku poznám trištvrte roka. Tancujeme spolu a chodíme na tanečné vystúpenia. Je to moja a Zlatkina dobrá známa,“ tvrdil pred pár dňami topkám Švajda napriek tomu, že ho pristihli niekoľkokrát vychádzať z jej bytu. Hoci netajil, že u tanečníčky bol, tvrdil, že Zlatica o všetkom vedela. „Boli sme u nej na jednej párty. Raz som tam ostal do noci. Máme tanečný vzťah. Stretávame sa aj v trojici - so Zlatkou. Tá vie o všetkom. Aj o chvíľach, keď sme s Katkou sami,“ ubezpečoval nás, že je všetko v poriadku.

Jeho dlhoročná partnerka Zlatica stojí napriek podozrivým okolnostiam naďalej pri ňom a Patrikovi dôveruje. Akúkoľvek neveru odmieta. „Neustále čelíme nejakým útokom. Odmietam nejakú neveru. Máme silný, pevný vzťah. Žijeme spolu už niekoľko rokov a navzájom sa poznáme,“ priznala plavovlasá moderátorka.

Topky.sk preto oslovili Patrika Švajdu s otázkou, ako vidí on svoj vzťah so Zlaticou. Má ju ešte stále rád? „Máme vynikajúci deväťročný vzťah. Milujeme sa. Kúpili sme si nedávno spoločný byt. Žiadne problémy nemáme. Nechápem, prečo sa hovorí o krízach. Žijeme svoj život a stále nám to so Zlatkou výborne klape. Máme šťastné obdobie. Žijem pokojný život, nepotrebujem si ho komplikovať. Zlaticu milujem,“ tvrdil nám moderátor. To, či ich vzťah ustojí aj túto „kauzu“, zrejme ukáže iba čas.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu