Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Prekvapenie pre divákov: Puškárová neprišla na vysielanie!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová

ZÁHORSKÁ BYSTRICA – Moderátorka Zlatica Puškárová (32) uvádza okrem politického programu Na telo aj víkendové vydania markizáckej relácie Dnes. V sobou aj včera sa však vo vysielaní neobjavila. Pred kamery sa prekvapivo posadila Marianna Ďurianová (32)!

Aj keď toto leto sa Zlatica Puškárová kvôli relácii Dnes z obrazoviek vytratiť nemala, počas prvého júlového víkendu tak tomu nebolo. Uplynulú sobotu a nedeľu nemoderovala. Dalo sa teda čakať, že diváci miesto nej uvidia jednu z ďalších tvári formátu a to buď Miriam Kalisovú alebo Karola Farkašovského.

Napriek tomu, že obaja počas minulého víkendu pracovali, spravodajskú reláciu nakoniec uvádzala Marianna Ďurianová. „Moderovala som ja, pretože Zlatica je na dovolenke,“ vysvetlila topkám plavovláska. Podľa našich zistení odletela Puškárová spolu so Švajdom na dovolenku do Turecka. Dôvod, pre ktorý počas jej neprítomnosti stavili v Záhorskej Bystrici na Mariannu, však nebol prvoplánový. „Dohodli sme sa tak s vedením spravodajstva,“ ozrejmila nám ďalej.

Záskok za Zlaticu si však pochvaľovala. „Moderovalo sa mi príjemne, pretože témy v tejto relácii sú podstatne ľahšie, takže sa môžem aj usmiať, prípadne zvoľniť tempo,“ prezradila topkám výhody Ďurianová. „Dnes už ale opäť robím Televízne noviny,“ dodala s úsmevom.

Každopádne, Marianna by sa nestratila ani v relácii Dnes. Rozhodne teda nebude prekvapením, ak by sa v Markíze rozhodli, že jej moderovanie tohto programu ponúknu častejšie.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu