Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Puškárová si vydražila „svadobné“ šaty: Zlatica, chceš sa vydávať?

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (27)
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA – Predviedla sa v dlhej bielej róbe! Moderátorka Zlatica Puškárová (31) si na stredajšej charitatívnej módnej prehliadke vydražila biele „svadobné“ šaty za 600 eur (18 075 SK), ktoré sama predvádzala. Topky.sk sa jej preto spýtali,či si ich kúpila na svoju svadbu.

Na stredajšej charitatívno-módnej prehliadke v bratislavských Rusovciach sa pri príležitosti uvedenia projektu "Zachráňme srdce s módou o preteky" objavilo na predvádzacom móle množstvo známych osobností. Pomôcť zakúpiť nový prístroj chceli známe tváre Zlatica Puškárová, Matej Sajfa Cifra, Roman Juraško, Bibiana Ondrejková, Lenka Šóošová, Hana Galová, Martina Mečiarová, Andrea Chabroňová, Elena Podzámska, Dominika Lukačová, Marcela Molnarová a profesionálne modelky.

Všetky spomínané osobnosti nášho šoubiznisu predviedli šaty z dielne módnej návrhárky Zuzany Bottkovej. Prítomní hostia si následne mohli troje najkrajšie vydražiť. Výťažok putoval na konto nadácie Zachráňme srdce. Organizácia s názvom 1.nadácia srdcovej chirurgie sa takýmto spôsobom snažila vyzbierať potrebné financie na podporu zavedenia roboticky asistovanej chirurgie a zakúpenie robota da Vinci, ktorý stojí až 3 400 000 eur.

Jednou z dražiteliek bola aj Zlatica Puškárová, ktorá sa na móle predviedla v dlhej bielej róbe. Topky.sk sa jej spýtali, prečo si vydražila práve tieto šaty. „Tak aj preto, že som ich predvádzala ja. No najmä preto, že som chcela prispieť na dobrú vec. Prišlo mi to také spojenie príjemného s užitočným. Myslím si, že známe tváre by sa mali podieľať na takýchto veciach,“ prezradila Puškárová.

Keďže šaty vyzerali ako svadobné, zaujímalo nás, či ich plánuje použiť pre túto príležitosť. „Nie sú svadobné. Dala som si na seba aj pár takých detailov, aby tak nevyzerali. Sú spoločenské a určite si ich nenechám. Darujem ich,“ vysvetľovala s úsmevom moderátorka, ktorá sa na akcii opäť objavila bez svojho partnerka Patrika.

Opýtali sme sa jej preto, či je v ich vzťahu po nedávnej kríze spojenej s údajnou Švajdovou neverou s tanečníčkou Katarínou Štumpfovou všetko tak ako má byť. „Áno, všetko je v maximálnom poriadku. Nebol tu, pretože moderoval. Teraz sme však spolu volali a navaril super večeru. Tak utekám domov,“ dodala plavovláska. Ako ďalej prezradila, začiatkom júla sa chystá s partnerom a celou rodinou na dovolenku.

Pozrite si fotografie z módnej šou v našej GALÉRII!

 

Sledujte TOPKY TV: Zlatica Puškárová o šatách a ich dražbe.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu