Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tehuľka Adriana Lima: Väčšie bruško a prsia z nej urobili sexicu!

Adriana Lima Zobraziť galériu (10)
Adriana Lima

NEW YORK - Rastie do krásy! Brazílska modelka Adriana Lima (28) sa z tehotenstva teší síce len štyri mesiace, no oblé krivky už naznačujú jej rolu budúcej mamičky. V pondelok večer svojou krásou zatienila aj mužov z vesmíru - všetky zraky sa totiž upínali na jej bruško a bohatý dekolt!

Kráska, ktorá je známa ako jeden z anjelov predvádzajúcich luxusnú spodnú bielizeň značky Victoria's Secret, sa na začiatku týždňa objavila v Americkom múzeu prírodnej histórie. Módny dom Luis Vuitton v jeho priestoroch organizoval párty pri príležitosti 40. výročia pristátia na Mesiaci. Medzi prominentnými hosťami nechýbali nielen slávni astronauti, ktorí v minulom storočí písali históriu, ale tiež známe tváre šoubiznisu.

Čestným hosťom večera sa stal Edwin Eugene "Buzz" Aldrin, ktorý v roku 1969 po boku Niela Armstronga vystúpil z vesmírnej lode Apollo 11 a po prvýkrát sa dotkol povrchu Mesiaca. Aldrin spolu s veliteľom Apolla 13 - Jimom Lovellom a s prvou Američankou vo vesmíre - Sally Ride sa podieľal aj na reklame oslavujúcej pamiatku spomínaného 40. výročia.

Hoci úlohou večierka bolo prejaviť úctu predovšetkým prítomným kozmonautom, o pozornosť ich obrala tehotná Adriana. V modrých šatách z hodvábu a ľahučkého šifónu ukázala zväčšené poprsie a pred fotografmi odhalila aj skutočnú veľkosť toho, čo nosí pod srdcom. Modelka čaká svoje prvé dieťa so srbským basketbalistom Markom Jaricom, ktorého si vzala tento rok na Valentína. Narodenie prvého potomka šťastný párik očakáva v decembri.

Záujem fotografov sa v pondelok v noci obrátil aj na čokoládové speváčky Estelle a Cassie. Navrch mala tentoraz druhá z menovaných dám - Cassie totiž zvolila priesvitnú kreáciu z dielne Louis Vuitton a okrem napoly vyholenej hlavy ukázala aj čiernu podprsenku bez ramienok.

Tehuľka Adriana Lima: Väčšie
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu