Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Banášová a Modrovský: Užívajú si po celej Európe!

Peter Modrovský a Adela Banášová Zobraziť galériu (8)
Peter Modrovský a Adela Banášová

BRATISLAVA – A je to tu! Adela Banášová (28) a Peter Modrovský (25) vyrazili na prvú spoločnú dovolenku. A riadne dobrodružnú! Pár dní pred odchodom ešte totiž nevedeli presný plán svojej cesty.

Topky.sk počas minulého týždňa zisťovali, ako je to s plánovanou dovolenkou Adely Banášovej a Petra Modrovského. „Po Adeliných kastingoch do SuperStar chceme niekam spolu vypadnúť,“ potvrdil nám vtedy Peter. Viac sme sa však od neho nedozvedeli. Ako sme však zistili od nášho zdroja, dvojica si vymyslela netradičný výlet, v ktorom nemajú ujasnený presný plán cesty.

Podľa našich informácií sa Adela s Peťom vybrali na výlet po Európe. Modrovský naložil moderátorku a batožinu do auta a vyrazili v ústrety dobrodružstvám. Dovolenkové a zrejme aj milenecké radovánky si teda užijú vo viacerých krajinách. Keď sme cez esemes správy a telefonáty zisťovali, kde sa zamilovaná dvojica momentálne nachádza, nechali si toto tajomstvo len pre seba. Snáď si po hektickom období v ich súkromí, ktoré vyvolalo Let´s Dance 3, trochu oddýchnu. Nech sú kdekoľvek.

Chcete si užiť pohodlnejšiu dovolenku ako Adela a Peter, na ktorej nebudete brázdiť po celej Európe? Tak sa zapojte do Veľkej letnej súťaže s magazínom Dromedar.sk, kde môžete vyhrať zájazd v hodnote 2 000 € na španielske Kanárske ostrovy!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu