Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Štumpfová po dovolenke: Bolo to otrasné!

Katarína Štumpfová Zobraziť galériu (7)
Katarína Štumpfová

BRATISLAVA/MALORKA – Tanečnica Katarína Štumpfová (23) má už tohtoročnú dovolenku za sebou. Jej pobyt v cudzine však nedopadol príliš najšťastnejšie. A to ani napriek tomu, že ho absolvovala s tanečníčkou Silviou Kadnárovou vo vychytenom španielskom letovisku Malorka.

Víťazka súťaže Let’s Dance Katarína Štumpfová si už dopriala letnú dovolenku. Vzrušujúce zážitky sme si však od nej nevypočuli. „Bola som na dovolenke so Silviou Kadnárovou. No bol tam samý Nemec. Dopadlo to preto tak, že sme v podstate ani nikam nechodili a nudili sme sa,“ prezradila nám.

Zdá sa, že prítomní nemeckí mládenci nemali tú správnu iskru v oku, ktorá by prekonala aj rečovú bariéru. A tak si Katka nemala s kým užívať nočný život známeho letoviska. „Pripadali sme si ako také osemdesiatročné panie. Chodili sme len na pláž, na večeru a potom na izbu. Už ma tam strašne mrle žrali,“ povedala nám temperamentná tanečnica, ktorá sa navyše z dovolenky vrátila chorá. „Ale oddýchla som si a mám plno energie. Aj keď to tak nevyzerá,“ našla Katarína na tomto pobyte aspoň jednu pozitívnu vec.

 

Sledujte TOPKY TV: Katarína Štumpfová o nudnej dovolenke a láske.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu