Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tehotná Csáková je ako guľa: Pribrala 16 kíl!

Ilona Csáková čaká svoje prvé dieťa. Zobraziť galériu (2)
Ilona Csáková čaká svoje prvé dieťa.

PRAHA – Jesť jej rozhodne chutí! Česká speváčka Ilona Csáková (38) sa poriadne zaguľatila. V siedmom mesiaci tehotenstva vyzerá tak, ako keby sa jej mali narodiť osmorčatá.

Ako však sama tvrdí, kilogramy navyše jej neprekážajú. Bábätko je zdravé, budúca mamička nemá žiadne tehotenské problémy a po boku má milujúceho partnera Radka Voneša. To zahŕňa všetko, čo je v týchto chvíľach pre speváčku dôležité. Ilona sa dokonca cíti tak dobre, že aj napriek pokročilému štádiu tehotenstva vystupuje so svojou skupinou „Laura a její tigři“.

Pri pohľade na jej kypré tvary sa ale natíska otázka, či teraz nepapá porcie jedla za dvoch. To totiž lekári príliš neodporúčajú. Mala by sa stravovať tak, aby bolo v potrave čo najviac živín. Nech už má však "jedálniček" akýkoľvek, jedno je isté: šestnásť kilogramov hmotnosti navyše je na speváčke poriadne vidno.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu