Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Britney, túto retuš si fakt prehnala! Kedy začneš dôstojne čeliť realite?!

Britney Spears Zobraziť galériu (8)
Britney Spears

LOS ANGELES - O desať rokov mladšia a minimálne desať kíl ľahšia! Britney Spears (27) sa ako vyretušovaná Barbie objavila v kontroverznej reklame na oblečenie pre dievčatá pod 16 rokov. Kedy sa tmavovlasá a opäť pribratá speváčka pozrie konečne do zrkadla?!

Americká značka dievčenskej módy, Candie's, prichádza na trh s novou reklamnou kampaňou v jazdeckom štýle, ktorej tvárou sa už opäť stala populárna hudobná hviezda. Tá si však ružovými zábermi aj tentoraz vyrobila poriadny trapas - hoci jej ťahá na tridsiatku, má za sebou liečbu na psychiatrii a vychováva dve deti, pre objektívom sa vrátila do čias zo začiatkov kariéry, kedy v školskej uniforme dobyla svet hitom Hit Me Baby One More Time.

Neuveriteľne štíhla a so sexi pohľadom si zapózovala v obtiahnutých džínsach. V bielej blúzke s hlbokým výstrihom a trčiacou podprsenkou pokukuje po hráčovi póla, ktorý drží uzdu svojho bieleho tátoša. V jazdeckých čižmách sa Britney uvelebila aj na ružovom (!) sene a v legínach pod kolená poodhalila dokonalé ploché bruško.

Iróniou je, že táto séria obrázkov sa dostala na verejnosť v čase, keď si popová princezná už opäť vyslúžila spŕšku kritiky na svoju postavu. Na koncerte v Paríži jej skromné kostýmy totiž odhalili novovytvorené tukové zásoby - speváčke akoby zázrakom zmizol pás a jej telo pripomínalo len akýsi neforemný valec. Britney sa v poslednom čase pravdepodobne znova rozpapala a úplne pri tom zabudla na to, že jej figúra sa počas vystúpenia retušovať nedá...

Britney, túto retuš si
Zobraziť galériu (8)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu