Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

46 rokov a 3 deti? Sexica Demi zatieni aj mladšie kolegyne so silikónmi!

Mel B, Demi Moore a Tila Tequila Zobraziť galériu (6)
Mel B, Demi Moore a Tila Tequila

LOS ANGELES - Má zmluvu na večnú mladosť alebo drží krok s o 16 rokov mladším manželom? Herečka Demi Moore (46) sa spolu s ďalšími celebritami cez víkend nahodila do anjelsky bielej farby a jej sexepílu nedokázali konkurovať ani krásky s umelými prsiami!

Známe tváre zvučných mien sa v sobotu zišli v súkromnej losangelskej rezidencii na každoročnej White Party, ktorá tentoraz mala aj charitatívny podtón - bola totiž určená pre neziskovú organizáciu Malaria No More bojujúcu proti úmrtiam na maláriu v Afrike.

Prominentných hostí programom sprevádzal čokoládový hudobník Sean "Diddy" Combs spolu s hercom Ashtonom Kutcherom. Podávali sa koláčiky podobné muffinom a martini s vodkou z Diddyho vlastnej kolekcie Ciroc. Párty, ktorá popoludní začala ako grilovačka, sa neskôr prehupla do večera pri hrách a hudbe mixovanej pozvanými DJmi.

Hoci povinnosťou každej hviezdy bola biela výbava, nie všetky krásavice splynuli s davom "anjelov". Ozdobou večera sa stala atraktívna Demi Moore, ktorá je aj s blížiacou sa päťdesiatkou stále tenká ako prútik a pôsobí neuveriteľne sviežo. V jej tieni zostala stáť takmer o polovicu mladšia speváčka a televízna hviezdička Tila Tequila, ktorá hrdo vystavovala svoje silikóny. Chirurgicky upravené poprsie nepomohlo ani bývalej Spajske Mel B. Tá dorazila v jednoduchých bavlnených minišatách a okrem vychudnutých nôh ukázala už len "sfetovaný" úsmev.

Na jedinečnom žúre nechýbali ani ďalšie celebrity, ktoré rady vytŕčajú z davu. Speváčka Cassie sa prišla pochváliť do polovice vyholenou hlavou a jej kolega Chris Brown si už opäť priviedol dvojníčku svojej bývalej lásky Rihanny - mladučkú Teyanu Taylor. Z párikov tentoraz zažiarila aj bacuľka Mariah Carey s manželom Nickom Cannonom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu