Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Telo sexbomby, tvár príšery... Jej nahé prsia však stoja za pohľad!

Megan Fox Zobraziť galériu (22)
Megan Fox

LOS ANGELES - Hlúpučká, no opäť neuveriteľne sexi! Americká kráska Megan Fox (23) sa zhostila ďalšej filmovej úlohy, ktorou si k soške Oscara zaručene ani len nepričuchne. Pozitívne hodnotenie si totiž nevyslúžila hereckým umením, ale obnaženým poprsím!

Ak si hollywoodska herečka doteraz myslela, že letný kasový trhák Transformers jej vydláždi cestu k zaujímavejším rolám, pravdepodobne zostala poriadne sklamaná. Ďalšou ponukou, ktorú prijala, bol totiž podpriemerný horor s názvom Jennifer's Body. V ňom si zahrala mimoriadne atraktívnu roztlieskavačku, ktorá sa so súmrakom mení na krvilačné monštrum.

Megan alias Jennifer žije pokojným životom v malom farmárskom mestečku štátu Minnesota. V jej tele sa však jedného dňa usídli diabol, ktorý začne v noci požierať chlapcov obšmietajúcich sa okolo Jenniferiných vzrušujúcich kriviek. Ohavnú skutočnosť, našťastie, odhalí jej najlepšia kamarátka Needy - tá sa zo všetkých síl snaží zabrániť tomu, aby nechutné vraždenie pokračovalo.

Príťažlivá tmavovláska sa v snímke objaví nielen v osvedčených polohách so sexi imidžom, ale aj ako nebezpečná potvora. Medzi divácky najatraktívnejšie scény patrí podpálenie jazyka zapaľovačom, plávanie v jazere bez šiat, znetvorená tvár s ostrými zubami a v neposlednom rade nahé prsia ležérne prekryté prameňmi vlasov. V našich kinách bude táto "nádhera" k nahliadnutiu pravdepodobne na jeseň.

Aj keď je Megan vďaka svojim nešťastným výrokom považovaná za jednu z najhlúpejších celebrít, na svoju doterajšiu prácu má prekvapivo triezvy pohľad. V diskusii o treťom pokračovaní série Transformers totiž priznala, že prvé dve snímky nekladú dôraz na jej herecké schopnosti, a preto stále očakáva väčšie úlohy: "Nemôžem sa vys..ť na Transformers, pretože mi to naštartovalo kariéru a otvorilo všetky dvere. Ľudia si však veľmi dobre uvedomujú, že to nie je film o herectve."


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu