Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Z Mamby sexi zajačik: Ukázala dekolt! Nafotí akty pre pánsky magazín?

Dáša Mamba Šarközyová Zobraziť galériu (3)
Dáša Mamba Šarközyová

BRATISLAVA - Vie sa poriadne odviazať! Speváčka Dáša Mamba Šarközyová (21) sa na nedávnu módnu prehliadku v celebrity štýle obliekla veľmi netradične. Prišla v outfite, ktorým sa nápadne ponášala na zajačika z pánskeho magazínu. A dokonca ukázala aj zvodný dekolt.

Mladá speváčka Dáša Šarközyová, ktorá sa najprv zviditeľnila markizáckou letnou šou Mr. Bombastik ako Mamba a potom ako semifinalistka v šou Slovensko hľadá Superstar, sa občas v spoločnosti predvedie aj výstredným outfitom.

A nebolo tomu inak ani pred pár dňami. Tmavovlasá slečna sa objavila na istej módnej prehliadke v pánskom saku s hlbokým výstrihom, ktorý odkrýval jej poprsie. Na krku mala motýlika, vďaka čomu vyzerala ako playboy zajačik. „Páčilo sa mi to. V podstate je to sexi aj mužské zároveň, to sako a ten motýlik. Vyberal mi to stylista,“ prezradila nám Dáša o svojom outfite.

Topky.sk sa jej preto spýtali, či ašpiruje na playmate. „Nehrozí. Ani by ma to nenapadlo,“ razantne poprela akúkoľvek snahu zaradiť sa medzi sexi slečny známe z pánskeho magazínu. Ako podotkla, má vyššie ambície. No nám to nedalo a zisťovali sme, či by sa predsa len nechala nahovoriť a nenafotila by erotické akty.

Dostala som už viaceré ponuky. Asi zo všetkých časopisov, čo sú tu, ale odmietla som. Nechcem sa takto prezentovať. Nemám na to odvahu,“ tvrdila nám Mamba, ktorú by vraj neprehovoril ani veľký balík peňazí. „Nie, ani za takú cenu. Už boli aj také ponuky. Aj keď, hovorí sa, nikdy nehovor nikdy,“ predsa len na chvíľu o svojich slovách zapochybovala a dodala: „Možno tak o desať rokov, keď už by som si myslela, že nič zaujímavé okrem svojho tela neviem ponúknuť.“


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu