Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Online rozhovor: Dáša „Mamba“ Šarközyová dostala ponuku na sobáš!

 Dáša „Mamba“ Šarközyová Zobraziť galériu (7)
Dáša „Mamba“ Šarközyová

BRATISLAVA - Dáša „Mamba“ Šarközyová (20) je herečka a speváčka, ktorá sa najnovšie prihlásila do súťaže Eurovision Song Contest. No známa bola už aj predtým.

Prezývku Mamba dostala Dáša počas svojho prvého pôsobenia na obrazovke. Bolo to v šou Mr. Bombastik, ktorú moderoval Bruno Ciberej. Dáša – Mamba bola jednou zo sexíc, ktoré vyhľadávali toho naj chalana na slovenských kúpaliskách.

Šancu na úspech videla Dáša aj v súťaži Slovensko hľadá SuperStar. Prihlásila sa do tretej série speváckej šou a postúpila do semifinále. No tam vypadla hneď v prvom kole spolu s Adamom Briestenským.

Médiá sa jej opäť venovali, keď začala účinkovať v muzikáli Fontána pre Zuzanu. Stvárňuje tam drzú divošku Belu a podľa mnohých je jej výkon tým najpresvedčivejším v tomto muzikáli.

Zdá sa však, že Dáša toho chce dosiahnuť oveľa viac. Prihlásila sa aj do Eurovízie, a to hneď dvakrát – raz sama za seba s piesňou Krídla a raz ako súčasť formácie Babenky a týpci, ktorá sa vytvorila práve v muzikáli Fontána pre Zuzanu. Žiaľ, po pondelkovom semifinálovom kole jej účasť v tejto hudobnej relácii definitívne skončila.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Rozhovor

12:46:52 - otázka od: iwa preco vlastne mamba? ved plazy su odporne! ahoj..podľa mňa plazy nie sú odporné,ale fascinujúce a prezývka Mamba vznikla v Bombastiku a bol to nápad režiséra Radka Štefanova..Tiež som s tým veľmi najprv nesúhlasila,ale neskôr som si povedala prečo nie?..=)

12:47:14 - otázka od: DaVid Cau Mamba, pripadas si ako dobra herecka? To musia posúdiť iní..=)..

12:49:31 - otázka od: Kamil Ahoj Dasa,vraj si tancovala niekde v bare ako go-go tanečnica,to sa tak rada predvádzaš? Ahoj,áno je to pravda,ale nešlo o predvádzanie..Ja som tanečníčka a v živote tanečníka je "škola go-go dancerstva" úplne prirodzená..Jednoducho to prišlo a bavilo ma to..

12:50:03 - otázka od: Lada Cauko Daša,nič proti,ale si romskeho povodu? áno..som "mixnutá" cigánka=)..

12:50:35 - otázka od: Michal Mamba,sudiac podla tvojho exibicionizmu by si kludne dokazala natocit aj porno. Co ty na to????? Určite nie!...neodhadol si ma=)

12:52:51 - otázka od: DARINA ahoj Dasa velmi pekne ta pozdravujem,chcem sa opytat ci v buducnosti sa nechystas moderovat nejaku vlastnu relaciu,mas na to...si velmi zlata a mas na to.nemas svoju internetovu stranku?drzim ti prsty v tvojom zivote papa Ej!=)..V prvom rade ďakujem krásne,si veľmi milá..Zatiaľ mi žiadna ponuka na svoju reláciu neprišla ale nikdy nehovor nikdy=D..A netovú stránku tiež zatiaľ nemám,ale už som si sľúbila,že na tom začnem pracovať,tak snáď v blízkej budúcnosti=)..

12:53:23 - otázka od: Adam čau daša chodila si do zsmh milana hodžu na palisadoch ? anóooooo=))...a mám výborné spomienky=))...

12:54:19 - otázka od: Ajka Ahoj Daša, akú školu si vyštudovala ? Gymnázium Ivana Horvátha a momentálne študujem VŠMU muzikálové herectvo..

12:55:03 - otázka od: Kalimero Mas rada foot fetish? =DDhahaha..ani nie,dík za otázku k veci;)..

12:55:54 - otázka od: Martina Ahoj Dáška, máš veľmi peknú postavičku, nejaký špeciálna recept ako si ju udržiavaš? Dakujem, držím palce v kariére Ahoj..ďakujem=)..recept??..gény asi v prvom rade=)..no a veľa veľa pohybu a hlavne žiadne diéty!!...

12:56:09 - otázka od: matka ajoj dasenka jako s amas?inak si super a moc ti fandim pa pekny dnik ďakujem krásne a mám sa faaaaaajn=)..

12:56:55 - otázka od: REDKO Dobry den romale vadi tady kureles so ? mandes dyg no tak bohužial napriek pôvodu nerozumiem,takže sorryyyyy=)..ale dobrý deň aj tebe=))

12:57:30 - otázka od: Doc-Vyliz Dobry den ti zelam Dasenka :-))) nedala by si si dobry cesnakovy langos ? dobre plneny syrom :-)) nie je to sice kvalitny obed ale moje langose su vazne super !! vsetko dobre !! DOC Vyliz EJ!!..dala by som siiiiiiiiiiiiiiiiiii=)))...a ďakujem=)

12:59:06 - otázka od: Janka Ahojjj daašiii..:)mam ta velmi rada a straštneee by som si s tebou pisat e-maily..aj ked uz nebude mat online rozhovor ...si strastne super..:))))) Janka ďakujem veľmi pekne,si milá a želám ti kráááásny deň=))..

13:00:23 - otázka od: Denka Ste rada ze ste sa zucastnili eurovizie? a ako ste to prezivali??? :D :D :D :D samozrejme,že áno..Zase niečo čo ma posunulo ďalej..Snažila som sa si to celé užívať..

13:01:10 - otázka od: La-Piovra Ahoj kraska mozem intimnu otazku ? aspon budu o com kvakat !!! mas vyholenu onu tu to ... Muslicku ?? .-))) čau fešák,nemôžeš=)...

13:02:03 - otázka od: Pandev Ahoj Dáška! Najprv som nemal z teba dobrý pocit ale ked som videl v tom seriály aká si skutočne super herečka, tak odvtedy ťa mám veľmi rád. Nie len že máš talent, ale si proste eso. Si veľmi zaujímavý objav a herecký typ. Negatívne príspevky chudákov si nevšímaj. Posielam pusu a držím ti palce, pa :) Krásne=)....Moc moc ďakujem,veľmi si ma potešil...papa

13:02:56 - otázka od: dinka :D Ahoj Dáša ake je tvoje oblubene jedlo?? moje hranolk s kecupom :D *su ale nezdrave* kašli na to čo je nezdravé;)))...ja milujem čínu,sushi a aj tie tvoje hranolky=)...ja milujem všetkooooo...

13:04:48 - otázka od: MAJKA AHOJKY DASKA AKO SA MAS?AKE BOLY OHLASY NA PIESEN KRIDLA....HM.MNE SI SA PACILA DRZIM PALCE A ZOSTAN TAKA AKA SI.PA Ohlasy sú zatiaľ len z môjho okolia a sú dobré...V Eurovízii táto pesnička zatiaľ neuspela,tak uvidíme čo bude ďalej..Ďakujem a neboj,ja budem vždy jedine sama sebou!!=))..

13:05:23 - otázka od: jana Ahoj mas priatela? ahoj..mám=)..

13:10:42 - otázka od: Martin Prečo sa pcháš všade kde sa niečo pohne? Máš síce dobrý image, ale to nie vždy stačí ku sláve. Ja na tvojom mieste by som sa takto nestrápňoval. A ešte dvakrát účinkovať vtej istej súťaži?! Na tom nezáleží ,kto sa skôr prihlásil a ako. Naozaj si si myslela ,že uspeješ? Nebuď naivná. Už si predsa dospelá baba. Kde si nechala osadu :-D ahoj..Mne prekvapivo vôbec nezáleží na tom či mám abo nemám image,abo aký..Robím to čo milujem a snažím sa tým uživiť..To,že mi do cesty chodia šance uspieť v rôznych "fachoch" je len moje životné šťastie..A prečo to nevyužiť keď na to mám??-priznajme si=)..A neboj,nemyslela som si,že uspiem..Len som dúfala ,že si ma všimnú takí ľuďia ako ty=))..Osadu??..V osade=D..Pekný deň..

13:11:08 - otázka od: stano Ahoj Mamba!Si pekne dievča tak mi vysvetli prečo sa snažiš živiť spevom (vobec ti to nejde)aj ked si môžeš zarobiť inač 100ľudí,100chutí Stanko..

13:13:04 - otázka od: vilo368 Bude ešte pár kôl dúfam že bude v každom veď prečo nedať niekomu šancu viackrát a inému vôbec.Slováci sú asi rasisti. Vilko,už chvalabohu,abo bohužiaľ nebudem v žiadnom kole a myslím,že je to tak fajn..

13:13:58 - otázka od: Simona Ahoj maš rada deti? ako sa ti točilo s panelaku s Didi Mórovou???Dakujem Didi Mórova je fantastická žena..Ja som s ňou bohužiaľ nemala veľa natáčacích scén=/..A áno,deti mám veľmi rada..

13:14:48 - otázka od: karma Ked citam nejaky clanok o tebe, vzdy su v diskusii nadavky, ze si ciganka... Stava sa ti to aj realne, ze takto ti ludia nadavaju? Ako sa s tym vyrovnavas? Ale áno,stáva sa hocičo...S tým sa nevyrovnáš asi nikdy,jednoducho si zvykneš..

13:15:22 - otázka od: Livia Ahoj Daška, nechcem ta zatažovať otazkamy, len ti chcem popriať pekny dnik, a aby sa ti darilo vo všetkom po čom tužiš. Maj sa pekne ahojky Ďakujem kráááááásne,aj tebe Livuška=))...

13:17:12 - otázka od: martin Postava, ktoru hras vo Fontane je Bela, co vo filme ukazala prsia - preco v divadle to tak nie je? Myslis, ze nahota na divadelne dosky nepatri? Alebo si hanbliva? Lebo nevyzeras. Nevyzerám a predstav si-aj ja som len človek a hanbím sa dosť často!=)..myslím,že nahota,či už vo filme abo na doskách musí byť opodstatnená..A toto mi neprišlo ako dostatočne opodstatnené..

13:18:57 - otázka od: andrea Ahoj Mamby, nevadi ti nalepka sexice? dakujem pekny den ani nie,zvykla som si=) a hlavne to tak nevníma každý,takže sa to dá..

13:19:13 - otázka od: lula Nazdarek...len chcem vediet po com najviac tuzis v zivote... Po láske!!...=)

13:19:47 - otázka od: igor Cau, mas frajera? Pocul som, ze si prebrala jednej babe chalana. Mna si nechces ukradnut? :) Neviem o tom,ale že ju pozdravujem a ospravedlňujem sa=)..

13:20:15 - otázka od: roman AHoj, celkom by ma zaujimalo aky chlap sa ti paci zo slevenskeho soubiznisu, dik za odpoved. Milan Kordiaaaaak=)))))....škoda,že je to len fiktívna postava=)..

13:21:40 - otázka od: vilo368 Ako sa ti podarilo dostať sa dva krát do súťaže a či to bolo posledný raz či sa ťa ešte dočkáme Na Babenky a týpci som bola prihlásená bez môjho vedomia ako súčasť crew Fontána pre Zuzanu a s mojou pesničkou som sa prihlásila skôr ja sama...A stalo sa,že do semifinále vybrali obe piesne..

13:22:07 - otázka od: Ivana Ahoj, ešte si nič poriadne nepredviedla a stále je o tebe počuť. Čím to je? Prajem všetko dobré. Keď to zistíš,daj mi vedieť=))..ďakujem

13:22:32 - otázka od: mato ciao bella. ja len tolko, ze si velmi sympaticka:)))) ďakujéééééééééém;)..

13:23:25 - otázka od: Agatha Ahoj Dasa, chcem sa ta opytat ci ti nevadi ta ozdoba nad perou pri kazdodennych cinnostiach akou je oralny sex. Dakujem za odpoved. Si super. Neviem ako si na tom ty,ale pre mňa orálny sex nie je každodennou činnosťou,takže nie som schopná odpovedať na tvoju otázku..pa

13:24:09 - otázka od: MAJKA Ahoj dasi co ta bavy viac spev alebo tanec? Rozmýšľam nad tým už niekoľko rokov,ale to sa nedá...jedno je u mňa späté s druhým..=)

13:25:39 - otázka od: jano Vyzliekla by si sa pred kamerou, keby ti za to dobre zaplatili? nikdy nejde o peniaze..aspoň u mňa nie..keby to bol napr. historický film v ktorom by ma bičovali polonahú za čarodejníctvo,tak prosím,ale nech to má hlbšiu myšlienku=))...záleži od okolností..

13:26:11 - otázka od: Linda Ahoj Dasa, aku mas rada kavu? premliekovanú a presladenú až do kakavka=))...

13:26:41 - otázka od: Jana Cau Mamba,hrala si chvilku v panelaku, budes tam este niekedy hrat? Co vlastne studujes? No to netuším,to vie len Andyho Krausa podvedomie=)..študujem herectvo..

13:27:20 - otázka od: Rory a co s tym tvojim svalom na bruchu? uz si ho davno neukazovala.. neveril by si,ale zmizol=DD...musím začať cvičiť a v lete si ho všetci na dovolenke určite vychutnajú;)..

13:28:05 - otázka od: ferko..... pocuvaj...kamarat sa dako namotal na tu vasu pesnicku Babenky a Typci...specialne na teba..hmm...zeby som ti dal jeho tel. c a potesila by si ho telefonatom? že by som mu zaspievala:"Napínate svaly,pretože ste malí bez svalov??"=))

13:29:06 - otázka od: Eva Mas nadherne zafarbenie hlasu a si velky talent ako povedalo aj vela odbornikov.Ale na Slovensku sa talent neoceni a uspech sa neodpusta.Nechcela by si ist do sveta kde sa skutocne nadanie ceni? A ako by som chcela!=)..Ale nie je všetko také ľahké ako to vyzerá=)..Snáď sa niekedy podarí,uvidíme,drž palce;))...

13:29:20 - otázka od: TenKoho Netreba Menovat Mas akvarko? už nemám,požrali sa mi=DD...

13:30:24 - otázka od: Veronika A nezda sa Ti,ze sa hras na nieco viac,nez v skutocnosti si? a kto vlastne vie aká v skutočnosti som?=)..

13:30:54 - otázka od: Ado Ahoj Mamba ako to ze mas take krasne telo? Chodis do posilky alebo ti staci tanec? Tak ahooj cmuk stačí pohyb,ale niekedy dám aj posilku...papaaaa=)

13:31:23 - otázka od: Jojo caf mamba, myslis, ze si pekna? každý je svojím spôsobom pekný,nie?=)..

13:32:34 - otázka od: Emil Ahoj Daska, ja len ták že ako mááš?:)a držím prsty v zivote:) fajne Emilko,dík za opýtanie=)..

13:33:45 - otázka od: ANI ANI ANI Ahoj Mambika, ako sa mas? Ja si osobne myslim, ze si velmi skvela a krasna herecka. Mozes mi prosim prezradit ako sa o seba staras, ze stale vyzeras tak skvele a sviezo? Mas nejake tajomstvo krasy? Dakujem za odpoved a drzim ti palce v tvojej kariere a dufam, ze sa tvoj uspech bude uz len znasobovat. Ani :-) ďakujem ti veľmi krásne...Tajomstvo krásy?..Pozitívne myslenie a veľa smiechu a radosti=)..

13:34:15 - otázka od: furbes Cau, otazku nemam ziadnu. Pisem len tak, drzim ti palce vo vsetkom :) ..alebo predsa len jedna otazocka. Kedy vydas album? Keď sa podarí..dúfam,že čo najskôr=)..

13:34:47 - otázka od: smouky co mislis proc si sa stala taka popularna kvoli superstar alebo kvoli bele alebo zeby kvoli bombastik kvôli sebe hlavne=)...

13:36:14 - otázka od: Laura Ahoj Mamba, tebe sa páčila tá relácia Mr. Bombastik?? Nepripadali ste si tam dosť trápne??? Museli ste mnohokrát robiť veci, ktoré neboli dosť prirodzené a navyše všetky ste vyzerali ako ľahké ženy?? Tebe to neprekážalo??? Mňa to Lauri bavilo,predstav si...Ja som sa tam zabávala a užívala som si to..Veľa som sa tam naučila a spoznala som parádnych ľudí..

13:36:38 - otázka od: kajka ahoj...si smutná, že si neuspela v eurovizií Asi deň ma to trápilo,ale už som v pohode..Prirodzená reakcia=)..

13:37:20 - otázka od: mata ahoj dasi...co rada robievas vo volnom case? No problém je,že ja nemám voľný čas väčšinou...Ale keď už,venujem sa ľuďom ktorých mám rada...

13:37:36 - otázka od: owned nazdar,bude ešte dalšia čast bombastika?ak hej tak budeš tam aj ty? =DD..určite nebude nič také už..

13:37:48 - otázka od: miselino ahoj mamba más fešáka mám...a akého!=))))

13:38:18 - otázka od: Stanley Ahoj..si to Ty, ktorá tak pekne vrtí zadočkom v Dopleri? Ej,stará info,ale asi áno=)...

13:39:01 - otázka od: Viktoria Ahoj si fajn super herečka chcela som sa ta opitat že či ta ešte niekedy uvidime v panelaku?alebo v inom seriali ale filme dakujem Najnovšie má 5.marca premiéru film Veľký rešpekt v ktorom hrám..

13:39:07 - otázka od: marek ahoj, vo fontáne dobrý výkon... dík=)

13:39:33 - otázka od: tomi ahoooj si hrozne super, správne strelená :) máš priateľa ?? :D dík..strelená som teda poriadne,to je pravda=))..

13:39:47 - otázka od: naty cavik dasa mas sa?chodis na pokec..hm inak si fajn ostan taka aka si na pokec nechodím...a ďakujem=)

13:40:03 - otázka od: Simeona Ahoj,už nebudes vobec učinkovat v Paneláku? asi nie,neviem Simeonka=)..

13:40:15 - otázka od: palkins co by si povedala na akciu so studakmi na intraku ;) s mojimi spolužiakmi??=DD..

13:40:39 - otázka od: aasniper Ahoj Mamba, ako sa máš? Si fakt sexi, a teším sa na tvoj film ;-)Želám ti veľa životných úspechov! Mám sa fajn a ďakujem za podporu=)..

13:41:02 - otázka od: Zuzka Awoj..:)Budes este hrat v Panelaku?Inac podla mna bolo uuplne nespravodlive ze si nepostupila v Eurovizii ako skupina Babenky a typci..A co mas dnes v plane ?Pekny den pa..:D Dnes??..škola=)..

13:41:44 - otázka od: L dasi, vrat mi tie hviezdy, bolo najlepsie odspievany song z celych 3 rocnikov superstar. Na youtube to malo najviac views. Ďakujem,toto bola fakt pekná pochvala.. A áno,všimla som si=))..

13:42:01 - otázka od: pepo ahoj mamba, ktora piesen hra v tvojom zivote vyznamnu ulohu? aspon jedna urcite musi byt niecim vynimocna...dakujem moja..*Krídla=)...

13:42:33 - otázka od: zakulisie preco si taka extravagantna a stale sa predvadzas?, myslis, ze je ok? myslím,že je to ok,bo som to ja....A to je hlavné..

13:42:44 - otázka od: radovan Ahoj, mas priatela?...ak ano si s nim spokojna, alebo ho sa chystas v najblizsej dobe vymenit??... :-) nevymením=))))))...

13:43:06 - otázka od: jozef caves,videl som Ta vo filme Velky respekt,super vykon si podala,ake mas spomienky na nakrucanie??? parádne,bolo kopec srandy=)..

13:43:47 - otázka od: Linda tak na langos odpises a na kavu aku mas rada ne? to neni moc mile od teba...sklamala si ma odpísala som ti Linduš...Presladenú a "premliekovanú"...

13:44:36 - otázka od: Mato ...ved to je len ciganka ...vždyť je to jen Angelika=DDD......

13:45:12 - otázka od: lubo77 ahoj Mamba si super herecka a spevacka super tancujes a si este ktomu pekna a inteligentna.CHcem sa ta spytat ze ci mas nejakeho priatela alebo si sama?s pozdravom Lubo cmuk=) toľko superlatívov mám?=)...si zlatý...priateľa mám...

13:45:48 - otázka od: evka ahoj mamba... chcem ti len napísať, že veľmi pekne spievaš a tá pieseň že babenky a týpci, no tak tá nemá chybu....škoda len že ste nepostúpili....držím ti palce...ahoj ďakujem=)

13:46:44 - otázka od: Maja Ahoj mamba...keby si mala tú moc...a vrátila by si čas späť, išla by si do súťaže Bombastik ešte raz? Podľa mňa ti moc nepomohla...sorry, ale ľudia ťa moc radi nemajú...čo má na svedomí práve táto relácia...teda aspoň ľudia v mojom okolí...možno (podľa mňa určite) by si bola oveľa úspešnejšia jak v Superstar, tak aj v Eurovízii...pretože spievať naozaj vieš :-/ takže držím palce, aby si to nejako "napravila" a nech sa ti darí :-) Snáď sa mi to napraviť niekedy podarí=))....Ale aj tak...nezmenila by som nič...išla by som tam znova...

13:47:26 - otázka od: Brady Ahoj Mamba :) Si velmi sympaticka baba,drzim ti palceky v zivote,nech ti vyde vsetko tak ako chces... Aku hudbu vlastne preferujes?Nestretneme sa v KE na Tiestovi :D ??? Na Tiestovi sa asi nestretneme=))),ale inak môžem hudbu všeobecne...

13:47:44 - otázka od: sozo aky mas , pohlad na sexualne zoznamovanie ? ako take ? nepoznám taký pojem....

13:47:51 - otázka od: FMX _STYle ahoj , daša , si strasne sexi ...welmi sa mi paci ako spievas :P _) mas chalana ? ďakujééém...

13:48:41 - otázka od: nicole Nemyslis si ze po tom co si robila k...u v Mr. Bombastikovi, ukazovala kozy a ine veci v SHS je trapne hovorit ako ti bolo nerprijemne natacanie vo vani a fotenie kde ta niekto chyta za kozy??? Ale zase ako inak by si sa dostala do soubizu...vsak u co hviezda to kur.a Mozno sa raz dostanej aj do hlavneho spravodajstva, aj tam su :) hlavne spravodajstvo nie je môj cieľ Nikolka=)...

13:48:51 - otázka od: ferio co mas nove v podstate nič=D...

13:48:59 - otázka od: Ragan, Svako Ahoj Daska , si uplne super, zerieme ta s kamaratmi :) pozdravujéééém=)

13:49:14 - otázka od: monika caw,Mamba ,nevadi ti odpisovat na niektore tie kraviny co sa pytaju iny nie,zabávam sa celkom=))..

13:49:31 - otázka od: zakulisnik podla mna hlavne spievas ako herecka, herecka by si mohla byt..... dík za profi názor=)..

13:49:58 - otázka od: kata ahoj.mas fakt dobry hlas, len mi vadi, ze sa privelmi predvadzas a chodis strasne odhalena.Preco? Lebo som taká Katka,preto=)..

13:50:43 - otázka od: Peter Ja mám otázku. BOlo ťažké sa dostať na tu výšku? prijímačky boli ťažké..takže ma veľmi potešilo keď som sa dozvedela,že som prešla..

13:50:57 - otázka od: mima zahráš si v nietorom zo slovenských seriálov,ktoré momentálne fičia,okrem paneláku,v ktorom si účinkovala alebo sa na plno venuješ divadlu? zatiaľ vyhráva divadlo..

13:51:24 - otázka od: ferko..... ....mas dakeho frajera alebo mozem ti dohodit kamarata?..chalan na urovni, vzdelany, nefajciar...do koca, aj do voza..VS dohodím ti nejakú stránku kde to môžeš vyvesiť?=))

13:51:44 - otázka od: stefy ahoj dasa si zlatunka baba a moc si sa mi pacila v panelaku vratis sa tam ale uz nie?drzim paceky nech sa ti dary cmuk ďakujem,uvidíme..

13:53:58 - otázka od: KALENORAKOL Ahoj Daska, mas rada, ked ta ludia volaju Mamba? a preco vlastne Mamba? Paci sa ti to? Chcela by si sa radsej volat Mamba ako Daska? Som tvoja verna fanynka a dufam, ze sa nurazis, ale vyzeras strasne sexy.. Chcela by som vyzerat tak ako ty, si takym mojim vzorom, preto kazdy den chodim do posilky, solarka, staram sa o svoju plet, lebo ja mam dost vyrazok, nie ako ty..krasna porcelanova plet.. no proste si moja modla.. dufam, ze ta to nenahnevalo.. drzim ti paste a dufam, ze ta co najcastejsie uvidim na mojej televiznej obrazovke.. Ahoj,nevadí mi,keď ma ľudia volajú Mamba..Tak ako je moja súčasť Dáša,tak som aj Mamba...Je pekné,že sa o seba tak staráš,určite to tak aj vyzerá=)...len pokračuj,ja ti budem držať palce..A ďakujem,si zlatunká=)..

13:54:27 - otázka od: patrik Ahoj,poslala by si mi tvoju podpiskartu s autogramom?prosim odpis na mail patrik20@zoznam.sk nemám podpiskarty Patrik=/

13:54:39 - otázka od: barack bela Kto si?nejaka celebrita? obyčajná Dáša z mesta..=)

13:54:49 - otázka od: jani cawes....otazka.. kečup alebo horčica ?? :) kečúuuup=)

13:55:08 - otázka od: Eva Ako je mozne,ze si tak nadana vo vela veciach?Aj prekrasny text si napisala k skladbe kridla.Aj ja chcem byt ,,mixnuta,, ciganka:-) nechci to=)...

13:55:30 - otázka od: ahoj mamba si uplna nula ahoj nikto...si úplný nikto=DDD...

13:55:49 - otázka od: Mato Cau Dasa,vcea som rozpraval s Tvojimi rodicmi, kedy dojdes aj Ty s nimi pozriet synovca di Petrzalky? to by som nejakého musela mať=)..

13:55:56 - otázka od: pekne som do vas zamilovany co na to hovorite pekne=))

13:56:46 - otázka od: mko :) Ahoj,Podla mna si velmi fajn :) drzal som ti palce v superstar aj v eurovizii,aj som ti posielal hlasy,ale skoda,ze si nesla dalej :) inak v Panelaku sa uz neobjavis ? ďakujem za všetky hlasy,aj za podporu=)...

13:57:14 - otázka od: Raon Ahoj, si fajná. Ako sa u nás povie, že vysoko použiteľná.:-)))) Už som mal aj s frajerkou konflikt, keď som ťa spomínal, keď si bola v Paneláku. Nejdeš na drink? (ale aj s frajerkou , budem musieť potom prísť) :-))))) Rado =DD...pozdravujem frajerku=)))))...

13:57:23 - otázka od: kristínka mišová ako sa máš??????? celkom fajn=)..

13:57:47 - otázka od: Ricardo Je pravda že si videla žalud ako 120Wattova žiarovka ? ale také nerastú=)...

13:58:36 - otázka od: Kalimero Prepac za tu odveci otazku. Robim dizertacnu pracu, kde mam aj tento prieskum :) Ale seriozne by som sa chcel opytat. Aka rola typovo, by ta ako herecku najviac pritahovala? historická postava...dramatická..najlepšie s nejakými psychickými poruchami=)..a to vážne..

13:58:49 - otázka od: zuzka chodis s Picom Pyco je s "y"=)..

13:59:15 - otázka od: Elephnt Som tvoj fanušik. Len nech sa ti dari dalej. Super si spievala v eurovision :) Ďakujem za každého jedného fanúšika..robím to pre vás!!=)

13:59:54 - otázka od: angie V paneláku si bola celkom fajn.V muzikali este lepsia,co sa tyka hereckych vykonov.Spievat podla mna az tak dobre nevies. Ak uz spievas tak spievaj anglicky.To ti ide lepsie ako slovensky. A velmi uznavam ,ze si stojis za svojim. Vela uspechov do buducnosti :-D a pozdrav odo mna raz pyca :-D hehe diky možno aj to raz príde=)..

14:00:36 - otázka od: LOLA čau Daaška...si velmi sympaticka, trošku uletená a takých ludiii maam rada...tíí čo ti píše negatívne názory, ti len závidia tvoje stále prítomné zdravé sebavedomie...držíím palcee...si talent... a ty si zase veľmi milá=)..pekný deň..

14:01:11 - otázka od: Lukyno Ahoj Mamba...viem že tajýchto blbostí* tu je plno, no podla mna si super a si fakt cool číslo!! ;) :-D Už sa teším na ten film čo si natočila a vPaneláku si bola tiež super....nech sa ti darý aj naďalej!! :-P kujem a uži si film=)))....

14:01:43 - otázka od: Matej Ahoj Dasi, ty si ma asi moc nepamatas, ale stretli sme sa v jednej nemocnici..bola si tam s maminou...chcem sa opytat ako to dopadlo??? drziiim ti palce a pozdravujem Matej neviem čo presne myslíš,ale ak zacvaknutý nerv tak už je to lepšie...ďakujem

14:02:00 - otázka od: adko veris na ufo? verím v niečo "nad"..

14:02:25 - otázka od: kii ahoj, chcem sa opytat,kto vymyslal nazov pre ´skupinu´ v eurovizii ? babenky a týpci??...pravdepodobne Produkcia muzikálu..

14:02:45 - otázka od: saška čauko Dáša prečo vlastne si bola na Eurovízii sama aj so skupinou??,,,?? pozri vyššie..abo nižšie,neviem=DD

14:03:25 - otázka od: mato ahoj Dasa:)ako sa mas?si velmi pekne dievca prajem vela uspechov:Pkedy prides do Presova?:)) Do Prešova??..zatiaľ tam nič nemám,ale keby náhodou,budem sa tam tešiť=)..

14:04:08 - otázka od: verča ahoj daša ako sa maš aka je tvoja oblubena piesen a film Flashdance a 9apol týždňa...piesní mám veľa obľúbených..

14:04:37 - otázka od: veronika cawess mamba,skoda tej eurovizie...bez pochyb si hviezdila...drzim palce aj nadalej,mas prekrasny,neopocuvany hlas,pekny den prajem,papa ďakujem veľmi pekne,teší ma váš názor..

14:04:54 - otázka od: Ricardo Máš rada baraní perkelt ? ee=/

14:05:10 - otázka od: Monikka Caw Dáš a ty už hraš aj v divadle ?? predstav si!=)..

14:05:24 - otázka od: Maco Ahojky ako znášaš svôj uspech v eurovision ? úspech??..neviem o žiadnom=)...

14:06:06 - otázka od: Janinka Ahoj Daši musim ti povedať ze som bola velmi sklamana ked si nepostupila tvoja piesen Krídla je krásna da sa niekde stiahnut? Prajem ti veeela úspechov stiahnuť sa ešte nedá,ale vypočuť si ju môžeš na youtube..teší ma,že sa ti páči..

14:07:27 - otázka od: archiv Ahoj Dasi, aku knihu si naposledy citala? Pekny den :-) naposledy to bolo niečo do školy,ale ak myslíš "dobrovoľne"=),tak to bol Maxim E. Matkin-všetky jeho veci..

14:07:53 - otázka od: jano Dasa tancovala v Dopleri a chodi s denou s formacie drviva menšina tak nebud trapka nechodím s Denom=)..sme kamaráti...

14:08:04 - otázka od: Adam odpiš mi daša .adam odpisujem=)

14:08:22 - otázka od: Bajuz Ahoj Daši. Ako sa volá tvoj priatel? :) pán Záhada=D..

14:08:42 - otázka od: crazy-cat ahojky , si velmi mila a sexi ,myslis ze by sme sa mohli niekedy stretnut a podebatovat,rad by som ta spoznal si super,pekny dnik ďakujem,ale nemám veľmi čas na takéto stretká=)..

14:09:15 - otázka od: ferko..... ahoj...3 psravicka co ti pisem..nepaci sa ti moj nick alebo co?..NO co...sice uz som si preciatl ze mas priatela, ale ten moj kamos je este stale v ponuke..A dokonca sa mu paci ako spievas... no tak to je aj niečím výnimočný!!...Ej=D

14:09:28 - otázka od: Mato sevasik ake mas zaluby vo volnom case? Venujes sa nejakemu sportu? tancujem a aj trénujem...

14:09:51 - otázka od: Eva Na vcerajsom koncerte si vyvadzala viac ako PCD.Tolko energie co mas neni ani v elektrarni.Sedela som vedla teba hned po tvojej pravej ruke:-) Eva Cifrováááááá,prezrádzam!!=DDDD...

14:10:51 - otázka od: Zuzka ahoj ahoj, heh spievaš dobre styl maš dobry... clekovo si taka zlata a podla mna spravne trafena baba:) heh je mi moc luto ze ta neposunuli dalej :( aj hlas som ti posielala.. aj ked boli babenky a typci to bolo fest good :) prajem vela stastia inak nebolo by odveci hodit jeden Albumíík... Kedze aj ja by som chcela byt spevackou, uz na sebe makam peknych asi 10 ročkov :) heh snad sa mi nieco podari.,. prajem ti pekny den a veeela uspechov Budem ti držať palce Zuzi=)..Drž sa...

14:11:26 - otázka od: majka pocuj dasa sitam si otazky co ti chodia tie zle si nevsimaj je vela zavistlivych ludi a zere ich to ked vydia ze sa ti dari a viac ich zere to ze si na poly ciganka ale kasly na nich si super a mas vela ludi ktorym sa pacis pa pa cmuk som rada majka=)..papa

14:11:38 - otázka od: sisa moc ta nemusim aj horšie sa stáva=)..

14:12:08 - otázka od: Tino Dasenka, len tak dalej, dobre sa na Teba pozera.:-) Vsteko dobre v dalsom zivote. v ďalšom živote možno budem chrobák=))..ale ďakujem;)))

14:12:30 - otázka od: pipik Serus caja, beres dnuka za dva jabluka?? Inac slabsi spev na eurovizii :-( daj silnejší rým...

14:12:44 - otázka od: Tomko Cawes Mamba...neplanujes v buducnosti relacie podobne Mr. Bombastiku? bolo to fajn a si velmi sex...posielam pusku neplánujem nič také....

14:12:57 - otázka od: peter drzim palce inak.. aj ked neviem ani kto si:)) ale vela stastia:) ej!..to sa cení ešte viac=)))

14:13:57 - otázka od: simi oblubeny parfem ? každú chvíľu niečo iné...ale Incanto shine môže byť momentálne...

14:14:18 - otázka od: peter 223 ..... čau Dáši spievaj ďalej - si sexi , kašli na ľudí ktorý ti neposlali hlas v Eurosongu budeeem=)..

14:14:36 - otázka od: Mišiačik Ja som to tušil, že si šprcnutá, belošky nie sú tak exoticky krásne... ďakujem=)..

14:14:43 - otázka od: simka126 ahooj....videla si twilight? áno videla=)...

14:15:30 - otázka od: Jozko z Kosic Ahoj Mamba. Urcite si si vedoma toho, ze muzsku cast publika zaujmes nie len spevom. Dostala si uz nejaku ponuku na sobas. Ak nie, tu je prva. Vezmes si ma? Nie je prvá=///....a nebude snáď ani posledná;)...tak si to ešte premyslím,jo?=)))...

14:15:56 - otázka od: mato Ahoj, este sa kamaratis s Evou Cifrovou, uz vas spolu davno nikto nevidel.Dik. nooo,už dávno nie...naposledy asi pred dvomi hodinami=D...

14:16:19 - otázka od: wiliam laska....welmo sa mi pazis a si podlqa mna riadna kurwicka ale .....cel by som s tebu spat.....mas sa?? po tejto správe divne...

14:16:49 - otázka od: Jane Ahoj Daska, piesen Kridla sa mi velmi pacila i napriek tomu, ze v Eurovizii si s nou neuspela. Dufam, ze ju este budeme pocut z radii. Drzim palce!!! Dúfam aj ja=)...Rádiá ju už majú,len aby ju celi hrať=)..

14:17:05 - otázka od: ika ty si fakt myslis ze vies spievat? počkaj...mmmmmmmmmmm.......asi aj áno=)...

14:18:14 - otázka od: Kajka Ahoj, nedavno bola na nete zverejnena tvoja fotka zrejme z nejakej premiery alebo z niecoho podobneho v tmavych elegantnych satach s bolerkom. Vyzeraju uzasne, teda ty si v nich vyzera skvelo.. :-) Nemohla by si len tak naznacit odkial boli, resp. kde by sa dali nejake podobne kupit? Boli zo slovenska? Dik, nech sa dari :-) ahoj=)...jasné..boli zo SVK,zbehni do obchodu v meste -Laurinská myslím-oproti Dráčiku...tam ich ešte aj nájdeš asi=)..Veľa šťastia..

14:18:48 - otázka od: borec Ahoj Dáška. Kto je tvojím managerom? Pretože si myslím, že nerobí svoju pracu poriadne. Dobre vyzeráš , dobre spievaš, dobre hráš máš sexepíl, len tomu niečo chýba a to by ti mal povedať manager. prajem ti vela šťastia sama sebe pánom=)...odkážem si..

14:19:34 - otázka od: Lucia Ahoj Dáša, už od začiatku ťa sledujem a držím ti palce...páčia sa mi temperamentní ľudia a myslím, že ty toho temperametu máš na rozdávanie...nechystáte sa s Fontánou aj na východ SR, rada by som vás všetkých videla... myslím,že niečo sa chystá,tak dočkaj,hneď sme tam;)...

14:20:39 - otázka od: dominaator :) ahoj dasa alias MAMBA :) ako sa mas ? a co si mala na obeed ? :D vsetko naj do zivota vela uspechov ti praje dominik :) P.S : si sexi xixi :) obed som ešte nestihla,ale za chvíľu už asi utekám,bo začínam zomierať od hladu=)..dík za pripomenutie=))...

14:24:21 - otázka od: Eva To uz aky chudaci ti pisu?Co v riti boli hovno videli a ocividne sa nevyznaju v speve.Komplex urobi vela a zavist im spavat neda.Vzdy take ubohosti pisu ludia ktori v zivote nic nedosiahli a nemaju ani snahu nieco dokazat. Tak to býva...No nič,lúčim sa ja....Veľmi ma tešilo,ďakujem za otázky-aj tie menej chytré,ďakujem tým,ktorí mi držia palce a ešte viac tým,čo ma nemusia-posúvate ma ďalej;)...Jedno veľké KISS všetkým a zas niekedy,papaaaa=)))

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu