Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Mamba: Operácia z nej spravila mátohu!

Speváčka sa potuluje ulicami Bratislavy. Zobraziť galériu (4)
Speváčka sa potuluje ulicami Bratislavy.

BRATISLAVA – Prezleč sa! Toto si zrejme povedali mnohí, ktorí mohli Dášu „Mambu“ Šarköziovú (21) stretnúť vonku v uplynulých dňoch. Tmavovláska si totiž vyrazila do ulíc hlavného mesta v outfite, na aký nie sme u nej zvyknutí. Topky.sk zistili, prečo so svojím sexi vzhľadom musela skončiť.

Mamba: Operácia z nej
Zobraziť galériu (4)

Dnes už nádejná herečka Dáša Šarköziová sa dostala do povedomia približne pred tromi rokmi ako zvodná Mamba v letnej markizáckej šou Mr. Bombastik. Preraziť v šoubiznise s výrazom sexice jej nerobilo problém ani počas tretej série SuperStar. A práve s týmto výzorom si ju Slováci spájajú aj doteraz.

Mnohých teda prekvapila, keď sa nedávno, v čase jej dlhšej odmlky, objavila v historickom centre Bratislavy poriadne naobliekaná. Outfitom sa jej aj tentoraz podarilo zaujať. Podľa čitateľa topiek, ktorý nám fotografie zaslal, tmavovláska vo vzdušných teplákoch a hrubom svetri rozhodne pútala pozornosť okoloidúcich.

Dáši sme sa preto opýtali, prečo zahodila imidž príťažlivej krásky. „Som po operácii a chytila ma alergia,“ ozrejmila topkám Šarköziová dôvody, kvôli ktorým musí udržiavať svoje telo v teple. Pod nôž musela ísť potom, čo sa u nej objavili problémy s platničkami na chrbte.

To je aj dôvod, pre ktorý je momentálne v úzadí. „Všetko som stopla. Trvá to už tri alebo štyri mesiace,“ hovorila o svojom radikálnom rozhodnutí. Návrat do pracovného kolotoča zrejme tak skoro nebude. „Uvidím, kedy sa dám dokopy a keby budem schopná znovu robiť,“ snažila sa urobiť aspoň hrubý odhad Šarköziová.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu