Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Mamba pritvrdila: Nechala si ohmatávať prsia!

Dáša Mamba Šarközyová Zobraziť galériu (10)
Dáša Mamba Šarközyová

BRATISLAVA – Pre rolu všetko?! Speváčka a herečka Dáša Mamba Šarközyová (20) nedávno nafotila so svojim kolegom Branislavom Deákom z muzikálu Fontána pre Zuzanu sériu pikantných záberov. Ten ju na snímkach dokonca chytal za prsia. Topky.sk zisťovali, či brunetke takéto fotenie neprekážalo.

Bývala semifinalistka Superstar Dáša Šarközyová známa ako Mamba opäť šokovala. Tentokrát v tom však bola takpovediac nevinne. Topky.sk sa dozvedeli, že spomínané sexi zábery, na ktorých ju ohmatáva kolega, vznikli pre muzikál Fontána pre Zuzanu, kde obaja účinkujú.

Herci na snímkach pózujú spoločne na motorke. Mamba je vyzývavo oblečená a ich dotyky vyvolávajú pocit erotického vzrušenia. Topky.sk sa jej preto spýtali, prečo práve takéto fotky. „Patrilo to k našim muzikálovým postavám. Bolo to promo fotenie. Tak nás naštylizovali,“ prezradila muzikálová herečka, ktorá sa takto pre rolu obetovala. 

Podľa jej slov si fotenie vôbec nevychutnala. „Mne sa dobre nefotilo. Bolo mi to nepríjemné. Nepáčila sa mi atmosféra a svetlá. Jednoducho som sa tam necítila dobre. A určite som nechcela aby ma chytal,“ rozhorčene reagovala Dáša Mamba Šarközyová.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu