Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďurianovej exmanžel Bouček: Obletoval miss Mendrejovú! Má zálusk na ďalšiu Slovenku?

Libor Bouček a Miss universe Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (12)
Libor Bouček a Miss universe Denisa Mendrejová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Blonďavé, krásne a zo šoubiznisu! Tak takýto typ žien sa zrejme páči českému moderátorovi Liborovi Boučkovi (27). Dôkazom je nielen jeho bývalá manželka - markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (32), ale aj fakt, že sa na nedávnej akcii výrazne túlil k čerstvej Miss Universe Denise Mendrejovej (22).

Hoci sympatický český moderátor Libor Bouček má už dlhšie priateľku Janku, na nedávnej bratislavskej módnej prehliadke sme ho objavili v blízkosti inej ženy. Spoločnosť mu robila čerstvá Miss Universe Denisa Mendrejová, ktorá sa len pred pár dňami rozišla so svojím priateľom. Párik sa k sebe choval veľmi priateľsky a obaja sa neštítili ani vzájomných dotykov.

Preto sme sa sexi plavovlásky spýtali, ako dlho sa s Liborom pozná a kde sa zoznámili. „ My sme sa vôbec nepoznali. Zoznámili sme sa tu na akcii,“ prezradila pre topky.sk Mendrejová. Tá sa prehliadky, ktorú Bouček moderoval, zúčastnila spolu s rodičmi. „S Liborom sme sa rozprávali o kráse slovenských žien a o tom, že som z polovice Moraváčka. Spomenula som aj to, že som bola finalistkou Miss ČR 2004. Libor zavtipkoval, že nevie, kde mali vtedy Česi oči, a že najkrajšie ženy sú vraj Česko-slovenky,“ tvrdila s úsmevom misska na margo našej otázky, či sa s ňou Bouček nesnažil flirtovať. Ako sa zdá, moderátor si s radosťou na chvíľu doprial prítomnosť peknej slečny.

Libor Bouček sa u nás zviditeľnil najmä vzťahom s markizáckou moderátorkou Mariannou Ďurianovou. Tú si po krátkej známosti v roku 2006 vzal za ženu a rok na to sa s ňou aj rozviedol. Dôvodom bolo, že ho slovenská kráska podviedla s mníchovským donchuanom Honzíkom Novotným. Marianna aj Libor majú teraz nových partnerov, no ani jeden sa však zatiaľ po druhýkrát pred oltár nepostavil.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu