Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďurianová: Prišla si obzrieť svojich nástupcov!

Marianna Ďurianová sa vynikajúco zabávala. Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová sa vynikajúco zabávala.

BRATISLAVA – Hlásateľka markizáckych Televíznych novín Marianna Ďurianová (32) venovala kúsok svojho voľného času deťom. A tie sa rozhodli plavovlásku presvedčiť, že z nich budú jej dobrí nasledovníci!

Získať moderátorské skúsenosti a k tomu ešte od Marianny Ďurianovej, tak to je teda niečo! Táto jedinečná možnosť sa naskytla deťom zo Špeciálnej základnej školy na Karpatskej ulici v Bratislave vďaka charitatívnej akcii, ktorej heslom bolo: "Staň sa moderátorom". A chlapci s dievčatami sa tejto príležitosti aj náležite chopili.

„Možno medzi nimi boli aj naši budúci nástupcovia,“ myslí si tvár markizáckeho spravodajstva. „Chlapček, ktorý vyhral možnosť skúsiť si moderovanie, však nesníva o podobnej práci,“ povedala topkám Marianna. Podľa nej sa to ešte môže zmeniť. „Človek nikdy nevie,“ dodala sympatická plavovláska.

Tá sa s deťmi poriadne vyšantila. „Hrali sme na trúbkach z papiera a spievali pesničku o princeznej Písanke,“ prezradila nám Ďurianová. „Deti boli nadšené, myslím, že sa im to veľmi páčilo,“ zhodnotila prominentná blondína.

Charitatívnej akcie, ktorú organizovala Markíza spoločne s bratislavským viceprimátorom Tomášom Korčekom, sa zúčastnila aj hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská, či reportérka Danica Kleinová.

Fotografie z akcie si môžete pozrieť v našej GALÉRII! 



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu