Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Katie Price vystavila silikóny v bikinách: Pomilujte ju, lebo si oholí hlavu!

Katie Price Zobraziť galériu (8)
Katie Price

IBIZA - Rozchod so spevákom Petrom Andrém (36) začína britskej modelke poriadne prerastať cez hlavu. Katie Price (31) síce navonok predvádza telo sexbomby, no vo vnútri je z nej totálna troska - zúfalo túži po sexe a vyhráža sa, že skončí ako Britney (27)... Na koleno!

Tmavovláska, známa aj pod prezývkou Jordan, zavesila svoje tri deti na krk (už čoskoro bývalému) manželovi a vybrala sa na Ibizu, kde trávi divokú pracovnú dovolenku. V sprievode ôsmich priateľov a televízneho štábu totiž po nociach chľastá v baroch a cez deň natáča nové časti svojej reality šou.

Súčasťou výletu na Baleársky ostrov je aj šťavnaté fotenie pre Jordanin kalendár, na ktorom pózuje len v miniatúrnych sexi bikinách, či dokonca hore bez. Hoci nejeden z okoloidúcich by sa na ňu bez akýchkoľvek zábran okamžite vrhol, televíznej hviezde vraj v skutočnosti k šťastiu chýba práve sex.

Katie sa na nedostatok dobrodružstva v spálni posťažovala svojim kamarátom a vôbec si pri tom nekládla servítku pred ústa: "Som nadržaná. Potrebujem si zasúložiť a to ma privádza k šialenstvu." Modelka si však veľmi dobre uvedomuje svoje nároky a fakt, že žiť s ňou pod jednou strechou nie je ani zďaleka jednoduché. Pri myšlienke, že viac nenájde takého naivného muža, akým bol práve Peter, ju prepadajú hlboké depresie.

Jordan je údajne na psychickom dne a kráčajúc v šľapajách popovej princeznej Britney Spears sa chcela zbaviť svojej dlhej hrivy. O svojom zlom duševnom rozpoložení sa dokonca "pochválila" aj fanúšikom prostredníctvom internetovej siete Facebook, na ktorej zanechala výstižný odkaz: "Katie si ide vyholiť hlavu." Držíme palce, aby sa jej nový účes páčil...

Katie Price vystavila silikóny
Zobraziť galériu (8)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu