Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Cibulková vs. Hantuchová: Ktorá je v bikinách viac sexi?!

Dominika Cibulková a Daniela Hantuchová Zobraziť galériu (9)
Dominika Cibulková a Daniela Hantuchová

BRATISLAVA - Dve najúspešnejšie slovenské tenistky konečne ukázali svoju ženskú tvár. Po Daniele Hantuchovej (26) sa v prestížnom zahraničnom magazíne vyzliekla aj jej kolegyňa Dominika Cibulková (20) - vyšportované krivky oboch dievčat v bikinách vyrážajú dych!

Daniela svoj sexepíl na pláži po prvýkrát predviedla ešte začiatkom roka, keď sa jej figúra v plavkách objavila v každoročnom magazíne Sports Illustrated Swimsuit Issue. Fotenie na exotických miestach pod taktovkou Waltera Ioossa juniora sa jej ohromne zapáčilo, a preto neváhala zopakovať si ho. Počas turnaja Sony Ericsson Open v Miami si zapózovala pri bazéne hotela Four Season pred objektívom Chrisa Botta a výsledok uverejnil časopis Hello! vo svojom aprílovom vydaní.

Dominika svoju premiéru v plavkách absolvovala len nedávno, a to na stránkach francúzskej verzie pánskeho mesačníka FHM. Spolu s ňou si v rovnakom časopise našli svoje miesto aj ďalšie tri tenistky - Victoria Azarenka, Alona Bondarenko a Anna Chakvetadze.

Staršia zo slovenských tenistiek si plne uvedomuje svoju postavu hodnú aj svetových prehliadkových mól a pred objektívom pôsobí maximálne uvoľnene. Na sebe si vyskúšala hneď niekoľko modelov bikín, ktoré zbytočne nezahaľovali jej krásne tvary. Dominika oproti nej začala s pózovaním z opatrnejšieho konca. Jej spodný diel plaviek má nečakane väčšie rozmery a športová hviezda si dlhými vlasmi zahalila i časť dekoltu. Dúfajme, že nabudúce nám ukáže viac...

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu