Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Odviazaná Verešová: V neposlušných šatách ukázala časť bradavky!

Andrea Verešová odhalila kúsok bradavky. Zobraziť galériu (20)
Andrea Verešová odhalila kúsok bradavky.

BRATISLAVA – Svetlá kamier a cvakanie fotoaparátov jednoducho miluje! Modelka Andrea Verešová (29) sa pár mesiacov po pôrode predviedla včera prvýkrát na Slovensku. Bolo to na vlasovej šou, kde opäť zažiarila. A aj si to poriadne užila. Dokonca až tak, že jej nevadilo, keď jej padajúce šaty odhalili bujné poprsie.

Hoci si Andrea Verešová momentálne plní najmä materské povinnosti, predsa len si od kojenia svojho druhorodeného dieťaťa - štvormesačného synčeka Daniela Tobiasa odbehla na vlasovú šou. Tu sa predviedla v nádhernom účese a sexi šatách, ktoré jej spôsobovali menšie problémy.

Neustále je padali a keďže pod nimi nemala podprsenku, stalo sa to, čo sa dalo čakať. Pri pózovaní jej čiastočne vykukla bradavka. Topky.sk sa jej preto spýtali, ako sa v týchto „neposlušných“ šatách cítila. „Krásne a skvelo. Samozrejme, že každý takýto extravagantný kúsok sa celkom dobre nosí. Je to pre mňa milá príležitosť. Som hrdá na to, že aj mladí slovenskí dizajnéri sú takí šikovní a obstáli by vo svetovej konkurencii,“ netajila Verešová.

Dvojnásobnú mamičku čakal v útrobách obchodného centra, kde sa akcia konala, v tichosti a v utajení pred médiami manžel Daniel Volopich. Topky.sk ho však nafotili pri tom, ako stráži malého synčeka, zatiaľ čo mama pracuje. Po skončení šou si svoje poklady odviezol známy boháč domov. 

Pozrite si fotografie z vlasovej šou v našej GALÉRII!

 

 

Sledujte TOPKY TV: Andrea Verešová na vlasovej šou.



veresova na vlasovej sou


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu