Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Prostá Megan Fox: Je najhlúpejšou sexi celebritou?

Megan Fox Zobraziť galériu (10)
Megan Fox

LOS ANGELES - Hoci tmavovlasá kráska dokáže po vizuálnej stránke rozpútať horúcu atmosféru, svoj rečový prejav zatiaľ veľmi nevycibrila. Rozhovory s Megan Fox jasne dokazujú veľmi jednoduché zmýšľanie tejto mladej celebrity.

Obdarená Megan to v súčasnosti nemá vôbec ľahké. Fanúšikov síce fotky jej dráždivého tela potešia, no stále chcú o svojom idole vedieť aj niečo viac. Tu však nastáva malý problém. Názory a vyjadrenia tejto herečky často buď nedávajú zmysel, alebo pôsobia veľmi primitívnym dojmom.

„Myslím si o sebe, že som natoľko psychotická a mentálne chorá, že pokiaľ by som z toho vedela niečo vyťažiť, mohla by som robiť niečo naozaj zaujímavé,“ prezradila Megan pri interview s Entertainment Weekly. Ťažko ale vytušiť, ako to vlastne myslela.

Na svoje vlastné povolanie ma veľmi svojskú mienku: „Keď sa nad tým zamyslíte, my herci sme ako prostitútky. Dostaneme zaplatené za predstieranie lásky a vzájomnej príťažlivosti.“ Ktovie, čo si o tomto vyjadrení mysleli jej starší kolegovia.

Našťastie na riešenie problémov s tetovaním má iný názor, ako modelka Jordan. „Neľutovala by som to tetovanie, ani kebyže už nie sme spolu. Stále by som totiž mohla mať syna a pomenovať ho Brian. Je viacej možností,“ prezrádza o tetovaní, kvôli ktorému sa údajne rozišla so svojím partnerom. Megan si totiž odmietla nechať vytetovať jeho meno, čo sa Briana Augustina Greena nanajvýš dotklo.

Prostá Megan Fox: Je
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu