Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Barkolová pení: Čo si to na ňu Jojka vymyslela?!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (4)
Erika Barkolová

BRATISLAVA – Jojkárska moderátorka Erika Barkolová (31) hromží! Keď už to vyzeralo, že si cez leto konečne oddýchne, zrazu ju zasiahla správa, s ktorou nerátala. Miesto prázdninového relaxu bude zarezávať v Promi Novinách.

Šoubiznis sa jej postaral o prácu! Erika Barkolová sa po minulé roky na leto tešila. Mala totiž voľno. A to prerušila až koncom augusta, keď sa pustila do príprav na nové vydania Črepín s hviezdičkou. Tento rok však prázdninové obdobie bude mať u prominentnej blondíny iný scenár.

Relácia, ktorú moderuje spolu so Stankou Pavolovou, sa totiž z obrazoviek Jojky počas júla a augusta nevytratí. A to Erike nabúralo plány. Dokonca sa pošuškáva, že jej to vôbec nebolo pochuti. Keď sme ju však v tejto súvislosti oslovili, hrala to na úplne inú stranu. „Žijeme v dobe, keď sme radi, že vôbec pracujeme,“ snažila sa zahmlievať Barkolová. Uvidíme, či počas horúcich mesiacov, ktoré strávi v štúdiu, nezmení názor.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu