Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Erika Barkolová: Týmito prednosťami chce zabodovať!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (9)
Erika Barkolová

BRATISLAVA – Blíži sa to! Už túto sobotu zabojuje Erika Barkolová (31) vo fitnes súťaži. Vďaka tvrdému tréningu sa jej telo zoštíhlilo a vyrysovalo. A teraz sú aj jej silikónové prednosti výraznejšie!

Ešte minulý rok v novembri občas Erika Barkolová zhrešila nezdravým jedlom. „Stáva sa, že dostanem neuveriteľnú chuť na fastfood,“ priznala sa nám vtedy. Veľmi rýchlo s tým však musela skončiť! Rozhodla sa totiž prihlásiť na súťaž fitnes modeliek a začala poctivo trénovať pod dohľadom nekompromisného trénera Jána Landla. „Poctivo som sa pripravovala od januára, tréningy som mala každý deň,“ povedala nám Erika.

A drina sa vyplatila! Erika teraz nafotila sériu fotografií, na ktorých vyzerá naozaj skvelo! Jemne vyrysované svaly a plavky obliate vodou pôsobia dosť sexi. Navyše, Erikine prsia pôsobia teraz oveľa výraznejšie. Možno aj práve nimi očarí porotcov v kategórii Nováčik Šport model, ktorá zahŕňa promenádu v spoločenských šatách a hodnotenie postavy v dvojdielnych plavkách.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu