Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

a VIDEO Judínyovej milenec laškoval s Barkolovou a Orviskou: Erika, bacha na ne!

Takto sa zabávali. Zobraziť galériu (16)
Takto sa zabávali.

BRATISLAVA – Odviazaný žúr! V bratislavskej luxusnej reštaurácii sa to vo štvrtok večer zvrhlo na poriadnu párty. Pozrite sa, ako vystrájal milenec Eriky Judínyovej Mário Gotti s jojkárkami Erikou Barkolovou a Alexandrou Orviskou.

Párty sa konala pri príležitosti vyhlasovania najkrajšej playmate za rok 2008. Tou sa stala sexica zo Záhoria Alexandra Kotvanová, ktorá ukázala obnažené telo v pánskom magazíne. Zaujímavé je, že titul vyfúkla aj mediálne známejším playmate-kám. Nezatienila iba známu blondínku Janu Minárikovú, ktorá si strihla rolu v jojkárskom Paneláku, ale aj Martinu Štrbovú známu z televíznych súťaží. „Ja mám pocit, že som ho Janke vyfúkla. Držala som jej palce a myslela som si že vyhrá. Na jednu stranu mi to je ľúto, ale na druhú sa teším, že som vyhrala“ povedala pre topky.sk čerstvá držiteľka ocenenia .

Sexi dievčatá však neboli jediné, ktoré v ten večer pútali pozornosť. Rozruch vzbudzovala aj moderátorka Erika Barkolová s redaktorkou Alexandrou Orviskou, ktoré sa vrhli na fotografa Mária Gottiho a vybozkávali ho. Zrejme si neuvedomili, že na párty dorazil s priateľkou Erikou Judínyovou. „Áno, prišli sme spolu,“ povedala nám moderátorka markizáckej Smotánky. Topky.sk teda od Eriky zisťovali, či jej neprekáža, že Mário laškoval s inými ženami. „Nie, vôbec mi to nevadí,“ okomentovala situáciu s absolútnym nadhľadom Erika, ktorá v ten večer žiarila v sexi žltom tope.

Čo všetko sa ešte dialo na párty? Pozrite si našu GALÉRIU.

 
Sledujte TOPKY TV: Pozrite sa, ako to vyzeralo na párty. Vyspovedali sme Eriku Barkolovú, playmate roku 2008 Alexandru Kotvanovú a Eriku Judínyovú.





Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na
tipy@topky.sk!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu