Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Barkolová: Sama v lese? To by som sa posra.a!

Erika Barkolová. Zobraziť galériu (6)
Erika Barkolová.

BRATISLAVA – Bojazlivá! Necelé dva týždne zostávajú do nakrúcania nového adrenalínového projektu televízie JOJ s názvom Nebezpečná misia. Jednou zo súťažiacich bude aj Erika Barkolová (31). Topky.sk zistili, z čoho má najväčší strach.

Nová súťaž vraj bude podobná projektu Pevnosť Boyard. Televízia angažovala celebritných aj necelebritných adeptov na adrenalínové disciplíny. Budú sa musieť podrobiť fyzickej aj psychickej záťaži. Topky.sk zisťovali, prečo sa na projekt dala nahovoriť Erika Barkolová a z čoho má najväčšie obavy.

„Môj fantastický šéf Rolo Kubina sa ma spýtal, či nechcem tri dni dovolenky a najprv mi akosi zabudol povedať, kam by som to mala ísť. Ale aj keď mi prezradil, o čo ide, tak som neváhala. Som dobrodružný typ a mám chuť súťažiť,“ povedala nám moderátorka. Erika momentálne z fyzických disciplín strach nemusí mať, keďže sa vytrénovala v rámci príprav na súťaž Miss fitnes. Ako je na tom však po psychickej stránke? Zvládla by napríklad nátlak pri vypočúvaní?

„V minulosti, keď na mňa niekto kričal, tak som sa rozplakala. Dnes už ale neplačem pre hocičo. No myslím si, že to nebude zábava. Zdôrazňujú nám, že to budú tri dni a tri noci – takže asi nebudeme veľa jesť ani spať,“ myslí si Erika. A práve s nocou a tmou súvisí najhoršia Erikina predstava o tom, čo by ju mohlo pri súťažení postretnúť.

„Zvládla by som vliezť medzi hady aj jesť kobylky. Najhoršie by bolo, keby ma nechali v lese samu a potme – to by som sa fakt asi posr... Ale upokojujem sa, že stále tam bude štáb. Keby ma napadlo nejaké lesné zviera, tak ma snáď kameraman zachráni,“ dúfa moderátorka. My jej želáme veľa psychických aj fyzických síl.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu