Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Zošnurovaná Judínyová: Erika, nepreháňaj to! Veď si celá dotrhaná!

Erika Judínyová a diery na jej šnurovačke. Zobraziť galériu (10)
Erika Judínyová a diery na jej šnurovačke.

BRATISLAVA – Opäť vzbudila pozornosť! Erika Judínyová (37) sa v poslednej dobe neobjavuje v spoločnosti bez toho, aby nevyvolala rozruch. Na svedomí to mali najmä moderátorkine poriadne odvážne outfity. Tentoraz si však pozornosť zaslúžila jej dotrhaná šnurovačka.

Sexi za každú cenu! Už sme si zvykli, že Erika Judínyová chodí do spoločnosti ani nahá, ani oblečená. Jej topy zakrývajú väčšinou len to najnutnejšie a poskytujú ukážku toho, čo sa pod nimi skrýva. O tom sme sa mohli presvedčiť už viackrát.

Tentoraz prišla na Let’s Dance oblečená trochu viac. Namiesto poprsia ukázala kúsok svojho chrbta. Horšie však je, že Erikina šnurovačka nepôsobila až tak sexi. Topky.sk si totiž všimli, že niektoré kovové cvočky na jej tope sa uvoľnili a zostali po nich nepekné diery. No aj okolo tých, ktoré zostali na svojom mieste, sa už začali vytvárať v látke praskliny. Zdá sa, že Erika sa do svojho zvršku šnuruje tak pevne, že jej oblečenie v pôvodnom stave dlho nevydrží.



Zošnurovaná Judínyová: Erika, nepreháňaj
Zobraziť galériu (10)
Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu