Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Víťazní chlpáči z Naj pes: Už si vychutnávajú dobroty!

Zobraziť galériu (8)

BRATISLAVA – Súťaž Naj pes už má svojich víťazov. Chceme vám predstaviť absolútneho víťaza Nabucca, najkrajšie oblečenú Leu, najkrajšie šteniatko Simu a najkrajšiu dvojicu Teu a Lea. Všetci spomínaní psíci si už vychutnávajú výherné ceny.

Víťazní chlpáči z Naj
Zobraziť galériu (8)
Úplne najviac hlasov od vás dostal Cavalier King Charles Spaniel Nabuco. Ako nám prezradil jeho majiteľ Milan Ťulák, víťazná fotografia vznikla úplne náhodou u nich doma. Tento rozkošný päťročný chlpáč od nás získal zápis do modelingovej agentúry Darli Dog Agency a 18 kilogramov špičkového krmiva pre psov Eminent.
Víťazní chlpáči z Naj
Zobraziť galériu (8)
Zo šteniatok zabodovala sučka kaukazského ovčiaka Sima. Na súťažnej fotografii mala osem týždňov, teraz je z nej už päťmesačná psia dáma. „Od malička bola a ešte aj je veľká nezbedníčka. Rozhryzie všetko, čo jej príde do cesty,“ povedala nám jej majiteľka Emília Jakubská. Dozvedeli sme sa aj to, že v septembri sa Sima zúčastní klubovej výstavy v Bratislave. Želáme jej veľa úspechov. U nás Sima získala pobyt v dogfriendly hoteli Grand Hotel Matej v Banskej Štiavnici pre seba a dvoch svojich blízkych ľudí, ako aj 18 kilogramov krmiva.
Víťazní chlpáči z Naj
Zobraziť galériu (8)
Ktorý havkáč má najlepší štýl? Podľa hlasovania bola najlepšie oblečená yorkshirská teriérka Lea. Paradoxne, majiteľ Peter Sedliak túto rok a pol starú sučku neparádi stále. „Bežne ju naozaj neobliekam, len keď je vonku zima. Ani jej nenakupujem oblečenie v značkových predajniach,“ povedal nám. Napriek tomu svojho psíka obliekol najlepšie zo všetkých. Lei môže doplniť šatník aj vďaka našej poukážke na nákup tovaru v ZUSI dogfashion v hodnote 66 eur. Pripájame aj 18 kilogramov špičkového krmiva.
Víťazní chlpáči z Naj
Zobraziť galériu (8)
V kategórii najkrajšia dvojica bodoval psík s kocúrom. Sedemmesačná yorkshirská teriérka Tea a štvorročný perzský kocúr Leo patria Stanislave Piaterovej a jej mame. Nie sú teda spolu každý deň, ale o to srdečnejšie sa vždy zvítajú. „Stále sa naháňajú a bijú. Ale po dobrej bitke sa idú najesť z jednej misky,“ prezradila nám o vzťahu tejto podarenej dvojky pani Piaterová. V tejto kategórii je tiež cenou pobyt pre dve osoby a psíka v dogfriendly hoteli Grand hotel Matej a 18 kilogramov krmiva.

 



Najpes_výherca


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu