Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Surovcová a Tůma: Taja milenecký vzťah!

Ivana Surovcová a Filip Tůma Zobraziť galériu (5)
Ivana Surovcová a Filip Tůma

BRATISLAVA – Vášeň, akú prejavili v tanci, si vraj doprajú aj v súkromí! Herec Filip Tůma (31) a jeho tanečná partnerka z Let´s Dance 3 Ivana Surovcová (22) údajne prežívajú láskyplné obdobie. Podľa našich informácii tvoria pár. Dokonca ich očití svedkovia videli, ako sa na verejnosti bozkávali!

Sympatický herec a príťažlivá blondínka majú k sebe blízko pekne dlho. Už pred rokom sa Filip Tůma priznal, že prechováva určitú náklonnosť k mladej tanečníčke Ivane Surovcovej. A hoci sme ich spolu v minulosti pár krát na verejnosti prichytili, obaja vždy svorne tvrdili, že sú iba kamaráti. V tom období totiž bola Ivana podľa jej vlastných slov stále zadaná - chodila so synom multimilionára Tomášom Chrenekom mladším (22).

V súvislosti s týmto vzťahom však priniesli topky.sk koncom mája informácie, že nie je všetko v poriadku. Keď sme sa vtedy sympatickej blondínky spýtali na krízu a prípadný rozchod, v momente zneistela a po pár sekundách zaváhania z nej vyšlo: „Neviem o tom“. Následne ešte rýchlo dodala, že je medzi nimi všetko v poriadku. No ako sa nakoniec ukázalo, mali sme správne informácie, pretože iba niekoľko týždňov nato potvrdila Surovcová koniec vzťahu.

„Rozišli sme sa preto, že každý žije v inej krajine. Obaja máme veľa povinností a málo času. Zostávame však kamaráti,“ tvrdila nám včera Surovcová. No ako sa zdá, jej slová nie sú celkom pravdivé. Za rozchodom totiž s najväčšou pravdepodobnosťou nestojí len diaľka a práca. Pravý dôvod bude zrejme celkom iný. A to ten, že Ivana aj Tomáš majú nové lásky.

Ako sme už dávnejšie informovali, podľa nášho zdroja sa tanečníčkin expriateľ už dlhšie stretáva s inou slečnou. Tou má byť moderátorka športového spravodajstva STV Mária Pietrová (23). Dokonca ich vraj bolo možné niekoľkokrát vidieť, ako si spolu vyrazili do bratislavského nákupného centra, kde sa nebránili nežným prejavom sympatií.

V otázke novej lásky však nezaháľa ani Ivana Surovcová. Tá tvorí podľa našich informácií už dlhšie pár s hercom a tanečným partnerom z Let´s Dance Filipom Tůmom. Svoju lásku vraj medzi priateľmi príliš neskrývajú. Očití svedkovia ich dokonca pred pár dňami videli, ako sa zaľúbenci bozkávajú na petržalskej hrádzi. „Boli sme si ako kamaráti zabehať,“ vykrúcala sa tanečníčka, ktorá sa k bozkom bližšie nevyjadrila. Všetko teda nasvedčuje tomu, že je medzi ňou a Filipom hlbší vzťah. „Sme veľmi dobrí kamaráti. Denno-denne sme spolu,“ netajila sexi plavovláska.

Priestor na vyjadrenie sme dali aj Filipovi. „Sme dobrí kamaráti, boli sme si zabehať,“ znelo z jeho úst ako cez kopirák. Zdá sa, že s Ivanou majú presne dohodnuté, čo povedia na verejnosti. V otázke spomínaných bozkov sa nám však od herca dostala zaujímavá odpoveď. „No neviem, či to vyzeralo ako bozky, ale veď aj kamaráti sa objímajú,“ priznal fakt, že určité intímne momenty na hrádzi predsa len boli. „Uvidíme, či niečo bude,“ snažil sa poprieť a zatajiť, že by medzi nimi už milenecký vzťah bol. No keď sme mu pripomenuli, že sa už dlhšie netají tým, že sa mu mladá tanečníčka páči, s potmehúdskym úsmevom dodal: „Áno, už rok sa tou náklonnosťou netajím. Však uvidíme, ako to bude.“

Známy herec dokonca s mladou tanečníčkou odchádzal aj z nedeľňajšieho žúru po Let´s Dance, kedy jej galantne niesol kabelku. Kto koho odprevadil domov, sme nezistili. Náš zdroj z ich okolia nám však prezradil, že to medzi Surovcovou a Tůmom naozaj dlhšie iskrí. „Je to riadna love story,“ dozvedeli sme sa. Uvidíme, kedy svoju lásku tí dvaja priznajú aj verejne.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu