Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi Surovcová: Tají rozchod so synom miliardára?

Ivana Surovcová Zobraziť galériu (12)
Ivana Surovcová

BRATISLAVA – Niečo tu nehrá! Podľa našich informácií už sexi blondínka z Let´s Dance Ivana Surovcová (22) niekoľko mesiacov netvorí pár so synom miliardára Tomáša Chreneka (41) - mladým vysokoškolákom Tomášom (22).

Ako sa topky.sk dozvedeli, medzi dvojicou to škrípalo už dlhšie a vyvrcholením nezhôd po zhruba päťročnom vzťahu má byť rozchod tanečníčky a syna oceliarskeho magnáta Tomáša Chreneka.

Dôkazom toho môže byť aj fakt, že zatiaľ čo v minuloročnej sérii Let´s Dance sme mohli vídať kráskinho partnera povzbudzovať svoju polovičku v hľadisku, v tretej sérii by sme ho medzi divákmi hľadali márne. „Má školské povinnosti,“ vyhŕklo spontánne z Ivaniných úst, keď ju topky.sk v súvislosti s tým oslovili.

Ako však vidno na našom videu, blondínka pri preberaní témy týkajúcej sa partnerského zväzku zneistela v momente, ako sme sa jej spýtali na krízu. Po pár sekundách zaváhania z nej vyšlo: „Neviem o tom“. Následne ešte rýchlo dodala, že je medzi nimi všetko v poriadku.

Podľa našich informácií je však situácia iná a niekoľko týždňov už so synom boháča, ktorého majetok sa odhaduje na približne 240 miliónov €, netvoria pár. Dokonca sa pošuškáva, že vysokoškolák študujúci právo v Prahe má po svojom boku novú ženu. S ňou by sa mal stretávať práve v metropole našich západných susedov.

Zaujímavé tiež na vzťahu Ivany a Tomáša je, že spolu nechodia nikam do spoločnosti. Dokonca aj nedávno, keď sme ju stretli v kine, jej nerobil garde priateľ, ale herec a tanečný partner Filip Tůma.

 

Sledujte TOPKY TV: Ivana Surovcová o vzťahu s Tomášom Chrenekom.



surovcova o krize s priatelom


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu