Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Uplakané Let´s Dance: Slzy ronil snáď každý!

Uplakané celebrity Zobraziť galériu (14)
Uplakané celebrity (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Svoje city prejavili aj ostatní účastníci šou! Vypadnutie herca Filipa Tůmu (31) a Ivany Surovcovej (22) oplakala nielen samotná vyhodená tanečníčka, ale aj ďalšie osobnosti. Nedeľňajší odchod dvojice vyvolal doposiaľ najväčší žiaľ.

Nešťastie, smútok a plač! Takto vyzerala rozlúčka s vypadávajúcim tanečným párom Filipom Tůmom a Ivanou Surovcovou. Ich odchod emocionálne nezniesli viaceré osobnosti i tanečníci. Okrem Ivany Surovcovej, ktorá sa rozplakala hneď po svojom prejave, precitli pri rozlúčke s ňou a známym hercom aj ostatní.

Plakala moderátorka Adela Banášová, ktorú utešovala a dokonca jej utierala slzy práve Ivana. Nariekať sme videli aj tanečníčkinho brata Tomáša Surovca, Ivetu Bartošovú, či Jiřího Pomeje. Smútok v očiach a slzy na krajíčku mala tiež Petra Polnišová, ako aj porotkyňa Tatiana Drexler, ktorá chcela ako jediná spomedzi štvorice odborníkov vidieť v ďalšom kole tancovať práve Filipa.

Vypadnutie nebolo úplne ľahostajné ani hercovi. Ten v markizáckom Teleráne prezradil, že mal tiež slzy na krajíčku potom, ako videl plakať Ivaninho brata Tomáša Surovca. „Tanečníci sú možno na to viac pripravení, keďže už v jednej šou boli. My si povieme, že to budeme brať hrdinsky. Ale človek zrazu tak zožerie, že je súčasťou toho, že potom možno reaguje tak, že pre Boha, aká krivda... ale potom sa upokojí,“ prezradil svoje emócie vypadnutý herec, ktorý si vraj nikdy nemyslel, že bude schopný odtancovať 5 kôl.

Ako všetci plakali? Pozrite si našu GALÉRIU!



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu