Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tůma a uplakaná Surovcová: To sa dalo čakať!

Filip Tůma a Ivana Surovcová Zobraziť galériu (12)
Filip Tůma a Ivana Surovcová

BRATISLAVA – Latinskoamerické rytmy im nevyšli! Včera sa museli s Let´s Dance 3 rozlúčiť herec Filip Tůma (31) a tanečníčka Ivana Surovcová (22). Čo povedali pre topky.sk bezprostredne po vypadnutí?

Zatiaľ čo minulý týždeň zvíťazili Filip Tůma a Ivana Surovcová nad dvojicou Zora Czoborová a Erik Ňarjaš, tentokrát už vyhadzovu neunikli. Hercovi a tanečníčke sa stalo osudným passo doble, keď ich v súboji zdolali Iveta Bartošová a Matej Chren. O tom, že česká speváčka zostáva v hre, rozhodol predseda poroty Jozef Bednárik.

Ako nám o verdikte porotcov povedal vypadávajúci pár, nebolo to prekvapujúce. „Som realista a keďže sme už raz v súboji boli, predpokladal som, že sa tam ocitneme opäť. Bolo to iba otázkou šťastia, či nás posunú,“ povedal nám bezprostredne po vypadnutí Filip Tůma. O čosi ťažšie znášala koniec v šou jeho tanečná partnerka Ivana Surovcová. Tá sa krátko po vyhlásení verdiktu rozplakala. Keď sa po krátkom čase upokojila, v rozhovore pre topky.sk povedala: „To sa dalo čakať. Pripravovali sme sa poctivo, no stalo sa to, čo sa stalo.“

Pozrite si fotografie zo zákulisia v našej GALÉRII!

 

Sledujte TOPKY TV: Filip Tůma o vypadnutí a o tom, čo plánuje robiť po skončení v Let´ s Dance.

 

Sledujte TOPKY TV: Ivana Surovcová prezrádza svoje pocity po skončení šou. Budú sa s Filipom stretávať naďalej?



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu