Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Barkolová: Ukázala vypracovaný zadok!

Erika Barkolová vo fitnes súťaži. Zobraziť galériu (10)
Erika Barkolová vo fitnes súťaži.

SENEC – Vo fitnes súťaži zabodovala a skončila na treťom mieste! Moderátorka Erika Barkolová (31) počas uplynulého víkendu odhalila svoje vypracované krivky.

Tvár jojkárskej relácie Črepiny s hviezdičkou v sobotu predviedla výsledok polročnej driny na svojom tele. A rozhodne sa nemala za čo hanbiť. Vo fitnes súťaži Victoria Natural Cup 2009 získala v kategórii Športmodel – nováčik tretie miesto.

„Veľmi sa z toho teším. Nečakala som, že sa tak dobre umiestnim,“ povedala pre topky.sk Barkolová. Moderátorka navštevovala pravidelne 4-5 krát do týždňa posilňovňu od januára tohto roku. „Najťažšie však boli posledné dni pred samotnou súťažou. Dva-tri týždne som jedla stravu bez tuku a cukru,“ dozvedáme sa recept jej vylepšenej postavy.

V športovaní ju podporoval aj priateľ Rado. „Dokonca so mnou chodil trénovať. No najradšej by bol, keby som opäť trochu pribrala,“ prezrádza plavovláska, ktorá oproti minuloročným 66 kg schudla na 55 kíl. „Teraz mám miery 90-60-90,“ nezabudla sa pochváliť pre topky.sk. V sobotu Eriku ešte čakajú majstrovstvá Slovenska v Michalovciach.

Pozrite si fotografie zo súťaže. Nájdete ich v našej GALÉRII!


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu