Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Pikantné zistenie: Barkolová hasí krízu sexom! A dosť dobrým!

Erika Barkolová s priateľom Radom. Zobraziť galériu (7)
Erika Barkolová s priateľom Radom.

BRATISLAVA – Tá sa teda nezdá! Moderátorka jojkárskej relácie Črepiny s hviezdičkou Erika Barkolová (31) prezradila topkám pikantné informácie zo svojej spálne.

Plavovlasá moderátorka prežívala pred pár dňami s priateľom Radom partnerskú krízu. Dokonca to vyzeralo tak, že ich vzťahu definitívne odzvonilo. Nakoniec sa však rozhodli dať vzájomnej láske ešte jednu šancu. A tak ich môžeme opäť vídať na spoločenských akciách.

Keďže sme ich pred časom stretli na jednom večierku ruka v ruke, zaujímalo nás, ako to medzi nimi momentálne je. „Jeden deň sa rozprávame, druhý zasa nie. Pohádame sa a potom som dva týždne slobodná žena,“ povedala Barkolová, ktorá sa už nad prehrmenou krízou iba pousmiala.

Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, s priateľom majú zaručený recept na „upratanie“ svojho vzťahu. „Máme jeden spôsob. Ten sa však nehodí na topky, pretože tie si pozerajú aj deti a mládež,“ povedala šibalským úsmevom. Keď sme sa jej následne spýtali, či by sa to v televízii mohlo vysielať až v neskorých večerných hodinách, zareagovala spontánne: „Áno. A je to dosť dobré.“

 

Sledujte TOPKY TV: Erika Barkolová priznáva, že majú s priateľom Radom „taliansky“ vzťah.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu