Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Travolta: Po synovej smrti sa vracia do normálneho života!

John Travolta Zobraziť galériu (5)
John Travolta

LOS ANGELES - Americký herec John Travolta, ktorý stále smúti nad stratou šestnásťročného syna Matta, pozval fanúšikov do kín na svoj najnovší film s názvom Únos vlaku Pelham 123.

Travolta sa tak po dlhšej odmlke, kedy nevystupoval na verejnosti, pripojil ku svojmu filmovému kolegovi Denzelovi Washingtonovi a režisérovi Tonymu Scottovi, aby pomohol spropagovať film, ktorého americká premiéra je naplánovaná na 12. júna.

"Sľubujem, že nebudete sklamaní," napísal na svojich internetových stránkach Travolta, ktorý vo filme stvárňuje úlohu vyšinutého bývalého trestanca, ktorý unesie vlak newyorského metra a požaduje vysoké výkupné. Na druhej strane barikády stojí Denzel Washington v roli dispečera, ktorý je donútený s psychopatom vyjednávať.

Travolta sa na čas stiahol z verejného života potom, čo na rodinnej dovolenke 2. januára nečakane zomrel jeho šestnásťročný syn. Matta Travoltu našli v bezvedomí v kúpeľni víkendového sídla Travoltových na ostrove Grand Bahamas. Po prevoze do nemocnice lekári už len konštatovali smrť.  




Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu