Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Denzel Washington pomáha Travoltovi zmieriť sa so stratou syna

Denzel Washington Zobraziť galériu (6)
Denzel Washington (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herec Denzel Washington sa snaží pomôcť Johnovi Travoltovi zmieriť sa so smrťou syna niekoľkohodinovými telefonátmi. "Nielen, že sa s ním rozprávam, počúvam ho dve alebo tri hodiny," povedal na tlačovej konferencii o filme The Taking of Pelham 1 2 3 (2009), kde si herci zahrali hlavné postavy.

"Snaží sa bojovať. Celý proces potrebuje čas," uviedol oscarový herec. "Jediné, čo môžem pre neho urobiť, je byť jeho priateľom. John je dobrý človek, naše modlitby sú s ním a s jeho manželkou," dodal.

Šestnásťročný Jett Travolta zomrel 2. januára tohto roku počas dovolenky na Bahamách. Po pitve lekári skonštatovali, že príčinou smrti mladíka bolo "záchvatové ochorenie". Nepotvrdili sa informácie, že si pri páde v kúpeľni smrteľne poranil hlavu. Mal za sebou mnoho záchvatov, ktorými trpel od detstva, keď mu diagnostikovali zriedkavý Kawasakiho syndróm - zápal stien krvných ciev. Posledný sa mu stal osudným, keď ho našli v bezvedomí v kúpeľni rodinného dovolenkového sídla.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu