Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nahá Bar Refaeli popísaná na intímnych miestach: Len sa do nej začítať!

Bar Refaeli Zobraziť galériu (6)
Bar Refaeli

LOS ANGELES - Spisovateľ Stephen King (61), známy aj ako "kráľ hororu", sa o úspech svojich literárnych diel viac nemusí báť. Jeho knihy sa odteraz predávajú samé vďaka hriešne sexi krivkám Bar Refaeli (23) - jej popísané telo vás totiž rozhodne nudiť nebude!

Izraelská kráska sa v Evinom rúchu objavila na obálke júnového vydania pánskeho magazínu Esquire. Jej dokonalé telo zdobia slová s rôznym typom písma, ktoré však nepatria medzi nudné reklamné nezmysly, ale nefalšované úryvky z Kingovej najnovšej poviedky s názvom Morality. Tá zachytáva príbeh manželského páru, ktorý má hlboko do vrecka a pri riešení zlej finančnej situácie sa potýka s neľahkou otázkou mravnosti.

Supersexi frajerka hollywoodskeho herca Leonarda DiCapria má na obnaženom tele spolu 48 slov z príbehu s celkovým obsahom 6657 slov. Namaľoval jej ich grafický výtvarník James Victor, ktorý si túto prácu veľmi pochvaľoval: "Bar je dokonalým podkladom, pretože jej pokožka je úplne bezchybná. Bude to úžasné."

Netradičný nápad okamžite nadchol aj samotnú nositeľku Kingovej tvorby. Veľkú úlohu údajne zohrával aj fakt, že sa v Bar v tejto oblasti mohla stať doslova priekopníčkou. "Nikdy som nič podobné nevidela. Chcela som byť prvým dievčaťom, ktoré to robí," prezradila vzrušujúca modelka v rozhovore pre spomínaný časopis.

Nahá Bar Refaeli popísaná
Zobraziť galériu (6)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu