Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Módne katastrofy z Cannes: Ovisnutý prsník a Paris ako salónka!

Phoebe Price Zobraziť galériu (10)
Phoebe Price

CANNES - Keď nevieš, ako zaujať, vyzleč sa! Hoci tento známy trik dokáže situáciu neraz zachrániť, na filmovom festivale zanechá skôr dojem totálneho zúfalstva. Béčková hviezdička Phoebe Price si však z módnych faux-pas ťažkú hlavu nerobí - vystrčený prsník jej za pozornosť stojí!

Prestížny francúzsky festival už dávno nepatrí len medzi prehliadky toho najlepšieho z filmovej produkcie, ale aj toho najluxusnejšieho zo šatníkov celebrít. Nie všetky známe tváre však svoje vystúpenie na červenom koberci dokážu zvládnuť na výbornú. Phoebe Price ukázala viac, ako väčšina prítomných hostí túžila vidieť a Paris Hilton vyzerala, akoby práve spadla z vianočného stromčeka.

Ryšavá herečka si doslova vypýtala záujem paparazzov odvážnou kreáciou bledomodrej farby na premiére filmu Looking for Eric. Táto pomerne neznáma tvár veľkú dieru do hollywoodskeho sveta neurobila - začínala ako modelka a zatiaľ stvárnila len drobné úlohy, napríklad v seriáli Akty X. Hoci jej skutočný vek pozná iba hŕstka ľudí, po pondelňajšom šaškovaní už všetci vedia, aké má Phoebe prsia... nič moc!

K módnym prešľapom v Cannes s radosťou prispela aj hotelová dedička, ktorá sa nahodila do krátkych strieborných šiat. Jej ligotavý outfit by nebol až takou katastrofou, keby Paris zo seba neurobila darčekové balenie previazané obrovskou mašľou. Uznať jej však treba aspoň to, že vyzerala naozaj sviatočne... ako vianočná salónka!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu