Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kto povedal, že pri špehovaní Britney išlo o vtip

Miranda Tozier-Robbins Zobraziť galériu (7)
Miranda Tozier-Robbins

LOS ANGELES - Miranda Tozier-Robbins, ktorú zatkli za špehovanie kalifornského domu speváčky Britney Spears, v televíznej šou uviedla, že išlo len o vtip.

"Celá tá vec bola len vtip, všetci to vedia," uviedla 26-ročná žena. Podľa jej slov chcela len nakrútiť dokument, preto sa rozhodla v maskovacom oblečení urobiť zábery cez okno 27-ročnej popovej hviezdy. "Išla som tak blízko, aby bolo vidieť interiér jej domu, pretože viem, že to by ľudí určite zaujímalo," povedala Tozier-Robbins. Na otázku, či išlo o špehovanie, odpovedala, "ak mám byť férová, tento termín je asi správny".

Incident sa stal vo štvrtok ráno, žena dostala záznam do registra trestov o neoprávnenom vstupe na súkromný pozemok a neprístojnom správaní a potom ju prepustili. Nie je známe, kde bola Spears v čase incidentu, ktorý sa stal niekoľko hodín pred jej koncertom v Los Angeles. Speváčka sa pre paparazzov presťahovala zo svojho predchádzajúceho domu. Fotografi sa k nemu totiž ľahko dostali cez požiarnu prístupovú cestu.

Informácie zverejnila internetová stránka DigitalSpy.co.uk.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu