Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vlhká Cindy Crawford: Do sprchy láka sexi telom... A lacným šampónom!

Cindy Crawford Zobraziť galériu (8)
Cindy Crawford

LOS ANGELES - Vyzerá, akoby sa jej plynutie času vôbec netýkalo! Cindy Crawford (43) je napriek zrelému veku stále veľmi žiadaná a svoje krásne tvarované telo s hrdosťou predvádza v šťavnatých reklamách. Tentoraz dráždi ako premočená sexica v odvážnych plavkách!

Bývalá topmodelka pravdepodobne našla tajný recept na to, ako zastaviť neľútostný proces starnutia. Aj po štyridsiatke má totiž vypnutú pokožku bez viditeľných vrások a postavu bez jedinej chybičky. Vďaka týmto atribútom krásy je neustále vyhľadávaná, hoci s kariérou modelky skončila pred deviatimi rokmi. Teraz fotí jednu reklamu za druhou a takmer v každej sa sprchuje.

Cindy sa pred dvoma mesiacmi blysla počas pózovania pre magazín Allure, na ktorom mala úplne nahé telo "oblečené" do obyčajnej peny. Najnovšie podpísala kontrakt s maloobchodnou sieťou Spar a stala sa tvárou jej kozmetickej línie s názvom Beauty Kiss. Šteklivé fotenie prebiehalo v Rakúsku a atraktívna tmavovláska sa v reklamnej kampani neukázala v Evinom rúchu, ale v sexi plavkách. Výsledok má však rovnaký šmrnc, ako keď bola Cindy v 90. rokoch na vrchole kariéry.

Modelka preslávená znamienkom nad hornou perou je takisto živým dôkazom toho, aké prekvapenia život neustále prináša. Pred dvadsiatimi rokmi by si bol sotva niekto pomyslel, že kráska, ktorá predvádza modely z dielne svetových návrhárov, akými sú Versace, Armani, či Valentino, raz bude pózovať pre bežné kozmetické produkty. Možno už o pár mesiacov sa jej krásna tvár bude na nás usmievať zo superekologických Tesco tašiek...

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu