Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Trapas! Nahá Paris Hilton odplašila zákazníkov

Paris Hilton Zobraziť galériu (3)
Paris Hilton

LOS ANGELES - Vo svete preslávená blonďavá krásavica bola zvolená ako tvár reprezentujúca značku talianskeho šumivého vína. S menom Paris Hilton (28) sa ale veci nedejú nikdy podľa očakávania. Presvedčili sa o tom aj predajcovia tohto nápoja, ktorým tvár milionárky spôsobila naozajstnú krízu.

Je len málo ľudí, ktorí sa s menom zhýralej dievčiny ešte nestretli. Presne na tento fakt vsadili výrobcovia šumivého vína predávaného v plechovkách. Alkoholickému moku sa na trhu v poslednej dobe veľmi nedarilo a domnievali sa, že práve Paris im v týchto ťažkých časoch môže pomôcť.

S kontroverznou reklamou si dali autori skutočnú námahu. Nahú Hiltonku uprostred púšte totiž len tak ľahko neprehliadnete. Škoda, že celá ich snaha bola úplne zbytočná.

Od momentu vypustenia pozlátenej plavovlásky do povedomia ľudí klesol predaj produktu radikálnym spôsobom. V Taliansku teda s menom Paris Hilton rozhodne veľa vody nenamútili. K úspechu nepomohla ani čiastočne odhalená bradavka, ktorá mala byť zvodným lákadlom pánskej priazne. Aj keď celá zo zlata, Paris nakoniec opäť zostala na ocot.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu