Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nahá Cindy Crawford: Neosprchovať ju by bol hriech!

Cindy Crawford sa vyzliekla v boji proti známkam starnutia Zobraziť galériu (6)
Cindy Crawford sa vyzliekla v boji proti známkam starnutia

LOS ANGELES - Bývalá americká supermodelka kompletne obnažila svoje dokonalé krivky, aby všetkým dámam odovzdala dôležité posolstvo: bojovať proti známkam starnutia nie je vôbec zložité. Cindy sa vyzliekla donaha a ukázala, ako neuveriteľne sexi dokáže žena vyzerať vo veku štyridsaťtri rokov!

Krásna modelka, známa aj vďaka znamienku nad hornou perou, si "odetá" do bielej peny zapózovala v aprílovom vydaní magazínu Allure. Tvár jej zdobí iba tekutá očná linka a lesk na pery. Dráždivá póza však rozhodne nevyznieva lacno, či vulgárne - detaily ako bradavky a rozkrok tvorcovia čiernobieleho záberu šikovne prekryli.

Pikantná fotografia obsahuje aj stručný návod na to, ako takýto úžasný vzhľad v zrelom veku dosiahnuť. Cindy v starostlivosti o pokožku nikdy nevynechá kombináciou denného krému s antioxidantmi nočného a očného krému. Takisto nedá dopustiť na mikrodermáziu a ochranu rúk, krku a dekoltu pred slnečným žiarením.

Prírodou štedro obdarená brunetka sa v rozhovore pre spomínaný magazín priznala, že sexi imidž v 43-ke ani v jej prípade neznamená dokonalosť: "Myslím si, že vyzerám dosť dobre na 43 rokov, ale iným spôsobom ako keď som mala 23. Takže ak magazín Star alebo ktokoľvek iný bude chcieť uverejniť moju plážovú fotku zozadu, z toho najhoršieho možného uhla a povedia, že mám celulitídu, odpoviem: Viete čo? Mám a nikdy som nepovedala, že nemám."

Atraktívna mamička dvoch detí zavesila kariéru modelky na klinec v roku 2000. Odvtedy stihla uviesť na trh vlastnú líniu produktov krásy a v súčasnosti sa venuje hereckej dráhe.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu