Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pozor, horúce! Kim Kardashian vykúkajú prsia z latexového overalu!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (12)
Kim Kardashian

TAMPA - Dráždivý latex sa medzi celebritami teší čoraz väčšej obľube. Do priliehavého sexi outfitu sa navliekla už aj hollywoodska hviezda Kim Kardashian (28), ktorá na kapote "športiaku" vytvorila neuveriteľne pikantnú kombináciu - krásna žena, silný stroj a veľké prsia!

Kim sa v jednej zo svojich najpríťažlivejších podôb predviedla na fotení záberov pre reklamu na nápoj značky Pepsi Max. Imidž sexuálnej dračice okrem čierneho overalu podčiarkol tradične bujný výstrih s vytŕčajúcou červenou podprsenkou a vysoké čižmy. Televíznej hviezde robilo na pľaci spoločnosť luxusné fáro, a to nie hocijaké. Kim totiž celý deň pózovala s najrýchlejším autom sveta (SSC Ultimate Aero), ktoré jej zaručene závidel nejeden automobilový fajnšmeker.

Americká sexica sa do novej reklamy vžila nielen telom, ale aj dušou. O nápoji Pepsi Max dokonca píše aj na svojej webovej stránke a nealkoholický zázrak si nevie vynachváliť: "Je to moja nová najobľúbenejšia sóda!!! Ľudia, musíte ju vyskúšať! Je to v podstate diétny drink pre mužov aj keď viem, že nezapadám do tejto kategórie. Toto je ale od Pepsi niečo úplne iné - žiaden tuk, žiadne kalórie."

Kim si po šťavnatom fotení vyrazila na koncert, ktorý sa takisto konal pod záštitou spoločnosti Pepsi a kráska sa na ňom vraj po dlhom čase do sýtosti vybláznila. Na pódiu sa totiž ukázali jej najobľúbenejší hudobní interpreti - skupina Fall Out Boy a speváčka Rihanna.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu