Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Beňová a Polnišová si obhrýzali nechty: Dámy, to je nechutné!

Dobrú chuť? Zobraziť galériu (5)
Dobrú chuť?

BRATISLAVA - Majú zlozvyky! Čo spája europoslankyňu Moniku Flašíkovú-Beňovú (40) a herečku Petru Polnišovú (33)? Spoločná "gurmánska" záľuba v obhrýzaní nechtov. Presvedčili sme sa o tom počas včerajšieho kola Let´s Dance.

Zdá sa, že nervozitu ventilovala takýmto spôsobom. Manželka "tanečníka" Fedora Flašíka Monika si v nedeľňajšom kole Let´s Dance obhrýzala nechty. Keď však spozorovala objektív nášho fotografa, so zlozvykom prestala.

Dôvod bol zrejme ten, že jej partner to mal s ďalším účinkovaním v programe nahnuté. Jeho tanečný výkon nebol natoľko presvedčivý, aby sa udržal v šou. Od porotcov totiž dostal najmenej bodov spomedzi všetkých. Nakoniec však vypadla Zora Czoborová a tak si mohla europoslankyňa zhlboka vydýchnuť.

Počas vyhlasovania konečného verdiktu nezvládla napätú atmosféru ani herečka Petra Polnišová. Kamery ju totiž nasnímali pri tom, ako si "pochutnáva" na svojich nechtoch. Nabudúce by si mali dávať obe dámy na takýto spoločenský prehrešok väčší pozor.

Pozrite si viac fotografií v našej

Beňová a Polnišová si
Zobraziť galériu (5)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu